Sikkerhedsmateriel til byggepladsen

0

Når man arbejder på en byggeplads, er det meget vigtig at kunne føle sig tryg og sikker, for at kunne koncentrere sig som sit om sit arbejde. Derfor er det vigtigt at have det rette udstyr og værktsøj, som sikrer at sikkerheden er i top – dette udstyr kaldes for sikkerhedsmateriel. En meget brugt form for sikkerhedsmateriel er sikkerhedsrækværk, som er et form for hegn, der sættes op og som sikrer mod personfaldulykker. Et respekteret og anerkendt mærke inden for sikkerhedsmateriel og sikkerhedsrækværk er Protecto.

Sikkerhedsrækværk, og andet sikkerhedsmateriel, fra Protecto er grundigt testet og godkendt af uvildige instanser. Derudover har Protecto sikkerhedsrækværk et unikt varmeforzinket stolpesystem, som er med til at gøre sikkerhedsrækværket endnu mere sikkert.

Udlejning af sikkerhedsmateriel

En ulempe ved sikkerhedsrækværk fra Protecto, og i øvrigt også andre sikkerhedsrækværk fra andre producenter, er at det kan være meget dyrt at anskaffe. En løsning på dette er dog at leje sikkerhedsrækværket hos en udlejer af sikkerhedsmateriel. Mange virksomheder lever nemlig af at udleje sikkerhedsmateriel til byggepladser og lignende. En af disse virksomheder er Dansk Montage Supply som er specialister i salg og udlejning af elementstøtter, skråspindlere og sikkerhedsmateriel.

Dansk Montage Supply har kontor og lager i Hobro, men de servicerer byggepladser med elementstøtter og sikkerhedsmateriel overalt i landet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.