Jeg vil være rig

0

jeg har altid gerne ville være rig. Ikke sådan en små-rig person med et lejlighedslån, og råd til at tage på skiferieagtigt, men sådan stinkende rig, med et sommerhus på stranden i Caribien, en lystyacht og en restaureret Jaguar. Men når det så er sagt, så har jeg altid haft et problem, og det er, at jeg er sindssygt doven. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er min  IQ faktisk ret høj og ligger en del over gennemsnittet, men jeg tror måske at min høje intelligens faktisk har gjort mig lidt doven. Det hænger sammen med, at jeg altid har kunne lære altid rigtig hurtigt, og altid er blevet god til de ting jeg har lært hurtigere end alle andre, som har lært det samme. Så derfor mener jeg selv, at jeg altså er blevet lidt doven. Så chancerne for at jeg bare bliver sindssygt rig, sådan ud af det blå er nok temmelig smalle. Men jeg gider heller ikke rigtigt arbejde. En del af mig synes simpelthen at det er spild af liv. Så fordi jeg ikke gider arbejde, så har jeg ikke rigtig nogle penge. Jeg har for eksempel lige måtte lave et salg af bil privat, for at frigøre nogle kontanter. Hellere det end at arbejde da! Så du kan nok regne ud, at der er ret langt for mig til at blive rig 😉

Leave A Reply

Your email address will not be published.