Den ultimative sportskanal!

Som kæmpe sportsfan og med rigeligt fritid så er det vigtig at have de rigtige kanaler til at se sin yndlingssport på. Heldigvis behøves man ikke 27 forskellige kanaler hvis man, som jeg, elsker fodbold. Det er næsten nok med TV3+. Her bliver nemlig vist al det sport man kunne

tænke sig og selvfølgelig vigtigst af alt; Champions League. Udover Champions League så viser TV3+ også Superligaen, Premier League, Formel 1 og andre store sportsbegivenheder såsom den kommende pokalfinale mellem FCK og Aab. Selvfølgelig skal en connaisseur indenfor sport som mig også have andre sportskanaler så man kan se 1 division, La Liga og Golf, men primært ser jeg sport på TV3+. Og skulle man en overgang have fået nok af sport så er der masser af muligheder for at se en masse gode serie og film. Der er blandt andet Two And a Half Men hvilket er virkelig godt, for ikke at nævne serier som The Simpsons, How I Meet Your Mother. Generelt er der bare rigtig god underholdning på kanalen. Så ved du ikke hvad du skal bruge din sommerferie på i det danske regnvejr så se TV3+, det skal helt sikkert nok redde din sommerferie.