Læs mere om webhoteller her

0

Leder du efter et webhotel til, at hoste din hjemmeside på? Så stop med at lede, og læs videre her. Vi vil i denne guide hjælpe dig til, at finde det helt rigtige webhotel. Vi har flere års erfaring med forskellige webhosts, og har prøvet rigtig mange forskellige. Vores mange års erfaring med at drive forskellige websites, hos mange forskellige host har givet os et godt indblik i, hvordan de forskellige virker.

 

Igennem de sidste mange år har vi fundet ud af, at man ikke nødvendigvis behøver, at betale det hvide ud af øjnene for, at få et fornuftigt webhotel. Selvom pris og kvalitet i store træk høre sammen, så er der stadig rigtig mange udbydere af webhoteller, som tilbyder webhosting til en god pris, og de er gode nok til langt de fleste menneskers behov. Vi vil dog anbefale dig og lave lidt research, om det enkelte sted før, at du køber dit webhotel. En af udbyderne er f.eks. Unoeuro, som helt klart kan anbefales! Hvis du benytter denne unoeuro rabatkode, så får du 3 måneders gratis hosting, ved køb af dit første år ved dem.

En af de ting som er en god ting, at kigge efter, når du køber et webhotel er, om du har mulighed for at have flere domæner på. Det kan man på de fleste, men det er stadig en god ide, lige og kigge efter. På den måde er du sikker på, at du ikke skal ud og købe et helt nyt webhotel, hvis nu det skulle være, at du finder på og lave endnu en hjemmeside.

Det er også en god ide, og kigge på hvor meget trafik, som følger med dit webhotel. Det er ikke særligt sjovt, og opbruge alt ens trafik på ens side, da folk så ikke vil kunne se siden før, at du har opgraderet dit webhotel. I det hele taget så anbefaler vi dig, at du tænker lidt på fremtiden, og hvad du har af planer der. Husk også at tjekke, om dit website kan ses på f.eks en iPhone – Find en billig iphone på www.iphone6priser.dk – Få også 30 dages gratis viaplay her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.