Hvem skal true Mercedes i Formel 1 i år?

0

Her 6 løb inde i dette års Formel 1 tegner der sig et ret klart billede, nemlig at Mercedes er suveræne i år, uden sammenligning. De to kørere, Nico Rosberg og Lewis Hamilton har vundet tilsammen vundet alle løb og det er svær at få øje på hvem der skal kunne true dem. Mercedes teamet at fået skrabet 240 point sammen og deres nærmeste forfølger, Red Bull Racing-Renault har kun fået 99 point. Med Red Bull er der 6 teams som ligger og slås om at være den nærmeste forfølger til Mercedes som man må formode er stukket af. Også i dagens løb i Monaco var der Mecedes dominans da Nico Rosberg vandt med Lewis Hamilton som nr. 2. Det som længe så ud til at blive en god dag for danske Kevin Magnussen sluttede desværre skidt, da han fik motorproblemer og måtte lade sig falde tilbage til en 10. plads hvor han sluttede dagens Formel 1 løb og dermed fik skrabet ét point til sig. Lidt bedre gik det hans temakammerat Jenson Button som endte på en 6. plads, blandt andet på bekostning af Kevins motorproblemer. Næste løb foregår i Canada om 2 uger.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.