Så skal der hygges med gutterne og fodbold

Nu er der snart VM i fodbold. Det er bare skønt, det er bare super, det er bare virkelig godt, og jeg glæder mig rigtig meget, for så skal der bare hygges med vennerne, så skal der drikkes øl, så skal der spises chips og burger, og alt muligt andet, og der skal bruges en masse timer foran fjernsynet, og det bliver bare virkelig virkelig godt. Jeg kan næsten ikke vente. Det har fået mig helt op i gear, at jeg snart skal sidde på min flade med en masse usund mad, og med en masse øl, og stirre ind i fjernsynet, mens der er VM i fodbold. Jeg tror ikke der er nogen der glæder sig lige så meget som jeg gør, for jeg glæder mig så meget, og jeg glæder mig mere og mere, og jeg ved ikke hvordan det skulle se ud, hvis der var en der glædede sig mere end mig, men jeg tror ikke det ville være et kønt syn. Nå, men det er jo også lige meget, det betyder ikke så meget, om der er nogen der glæder sig mere end mig, det betyder kun noget, at jeg snart skal se VM i fodbold med mine venner.