Den der gode kanal

0

Der kommer mange programmer på TV3+, og det er altså bare rigtig gode programmer. Jeg forstår slet ikke, at alle ikke kun ser TV3+, for hvad skulle man ellers se? Det er jo det eneste der er. Det er det bedste, og man skulle tro, at folk vidste det, men det gør de vist ikke. For jeg hører ikke en masse gå rundt og snakke om hvor god TV3+ er, og hvor meget de ser kanalen, altså kun ser den kanal, og det er bare underligt synes jeg, men forståeligt, hvis de ikke kender kanalen. Det må jo være derfor, det må jo være fordi de ikke kender TV3+, ellers ville det jo ikke være sådan, så ville alle kun se den, og det er jeg sikker på. Det er det eneste der giver mening for mig i den sag. Jeg tror også der er flere der har det på samme måde, jeg tror der er flere der synes det samme som mig, og det er måske ikke bare indbildning, når jeg fortæller folk, at vi nok er et helt samfund, som kun ser den kanal, og som ikke forstår, at de ikke ser kanalen. Folk synes det er mærkeligt, at jeg siger det til dem.

Leave A Reply

Your email address will not be published.