Er de bedste ting i livet gratis?

0

Man siger at de bedste ting i denne tilværelse er gratis, men jeg vil altså vove og påstå, at det ikke er heeelt rigtigt. Nej, i min optik er det faktisk lodret forkert. Jeg kan da lige nævne nogle ting i flæng, som jeg personligt synes, er nogle af de bedste ting i livet, og som bestemt ikke er gratis: Chokolade, champagne, rejser, sko, sushi, smykker og –det her lyder måske mærkeligt- dansk svensk oversættelse. Grunden til at jeg skriver dansk svensk oversættelse er den, at jeg er indehaver af en virksomhed, der lever af at skrive tekster til forskellige firmaer i reklameranchen, og vores største  marked er det svenske. Derfor er jeg dybt, dybt afhængig af at have en god aftale med et dygtigt bureau, som kan klare disse opgaver for mig, da der ikke er nogen i min virksomhed, der kan skrive flydende svensk.

Så selvom mange af de bedste ting i livet såsom kærlighed jo ikke koster noget, så synes jeg faktisk at stort det alle de bedste ting i livet koster noget. Det behøver jo ikke være voldsomme mængder af penge, men det er jo mere eller mindre ganske umuligt at få fat på ”gratis glæder”. Og det er faktisk også helt ok.

Leave A Reply

Your email address will not be published.