Chihuahua Hvalpe udstyr

2

Når du skal have dig en Chihuahua hvalp, så skal du selvfølgelig også have en masse udstyr til den. De fleste mennesker er begyndt, og bruge en del penge på deres dyr, da vi generelt går mere op i dem, end før.

Hvalpe har nogle store behov de første stykke tid, og dem skal du hjælpe dem med, at sikre, den får opnået.

Noget af det vigtigste for en hund er, at den skal have sit eget sted, hvor den kan være alene. Det kan være en kasse eller er bur, det kan faktisk også bare være et tæppe. Det er vigtigt, at hunden kan vokse her, og det anbefales derfor, at købe det lidt større end hunden, så den kan vokse der.

Det er dog meget vigtigt, at du ikke bruger dette sted til, at sende hunden hen, hvis den har lavet ballade. Så vil den altid se dette sted med noget negativt, hvilket det ikke er. Det skal være et sted, hvor den kan gå hen, hvis den gerne vil have frem, eller hvis den bare har brug for, at skal slappe af, hvis du f.eks. får gæster.

En hvalpe hundesnor er også en god ide, at anskaffe sig. Du kan ligeså godt lære hunden, at gå i snor, mens den er lille. Det gør det lettere både for dig, men også for hunden. Du har derfor ikke ligeså mange problemer med det, når den bliver større, og det gør det bedre for jer begge. Vi anbefaler at købe en sele, som spændes fast på hele kroppen, og ikke bare i halsen. Din hund er meget lettere, at styre, hvis du holder den i hele kroppen og ikke bare i halsen. Især med chihuahua hvalpe, som har en meget lille og skrøbelig hals, er det meget vigtigt, at du ikke bruger den til, at gå tur med den i.

2 Comments
 1. Bitten says

  Linket i artiklen virker ikke mere

  1. Administrator says

   Tak for din kommentar Bitten.

   Det ser desværre ud til at den linkede side ikke findes længere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.