Hundeforsikring – Få forsikrede din hund

0

Rigtig mange mennesker har i dag en hund, men mange har ikke en forsikring til sin hund. Der er altid en risiko for, at din hund er årsag til en skade. Den kan enten være direkte ansvarlig for ulykken, men den kan også være indirekte ansvarlig for den. Det er i alle tilfælde en rigtig god ide, at have en hundeforsikring.

 

Hundeansvarsforsikring

 

Hvis du har en hund er det faktisk lovpligtigt, at have en hundeansvarsforsikring, hvis din hund skader andre eller deres ting. Husk, at en ansvarsforsikring til hunden følger den, og ikke dig. Dette er en sikkerhed for, at hvis det er andre der går med hunden end dig selv, og der skulle ske en skade på vejen, så dækker forsikringen altså stadig.

 

Få en udvidet hundeansvarsforsikring

 

Der kan være flere eller forskellige årsager til, at man skal få udvidet sin ansvarsforsikring til sin hund. Dette er en god ide, hvis du går til hundetræning eller en form for konkurrencer med din hund. Dette sikre at både du, og andre mennesker til stede vil være forsikrede af din ansvarsforsikring, hvis din hund skulle forårsage en ulykke.

 

Sygeforsikring

 

Da hunde også er levende væsner, så kan de også blive syge. Man kan derfor blive nødt til, at tage til dyrlæge med dem, og det kan ende med, at koste rigtig mange penge. En hundesygeforsikring er en god måde, at kunne spare penge på. Der er selvfølgelig en chance for, at din hund aldrig bliver syg, men vi mener det er noget, som man stadig skal have. For hvis din hund skulle gå hen og blive syg, og skal i behandling, så kan det hurtigt blive rigtigt dyrt. En sygeforsikring dækker en masse forskellige ting, og vi har lavet en lille liste over dem her.

 

  • Behandlingsforløb på op til 60 dage dækkes af en sygeforsikring

  • Tandskader

  • Medicin, som bruges til at helbrede hunden

  • Undersøgelse hos dyrlægen.
Leave A Reply

Your email address will not be published.