Jeg trænger til en laaaaaaaaaang ferie!

0

Nu skal det sgu være. Jeg trænger til en meget lang ferie. Når jeg tænker tilbage, så har jeg faktisk ikke været på ferie i det seneste syv. Selv jeg synes, at det lyder mærkeligt, men der er pludselig gået syv år, hvor jeg simpelthen ikke har haft tid til at holde ferie. Jeg har nemlig lige startet en ny virksomhed op, og det har gjort, at jeg næsten arbejder 24 timer og syv dage om ugen. Selvom at jeg har omkring 200 rejsedage om året, og har rejst rundt i de fleste steder i verdenen, så har jeg stort set ikke set andet end lufthavnene, hotellerne og restauranterne på hotellet. Men nu skal det altså være i år. Jeg har besluttet mig for at rejse et sted hen, hvor jeg slipper for at møde alt for mange turister. Et sted hvor jeg kan være mig, og simpelthen bare gå i et med naturen. Og det første sted der er dukket op i mit hoved, er øerne over alle øer nemlig Grønland. jeg er sikker på, at det bliver den ultimative rejse. Jeg er allerede i fuld gang med planlæggelsen. Og her er Google sgu min bedste ven. Ved at anvende følgende simple søgeord: ferie på grønland + afslapning eller ferie på grønland velvære, så dukker der rigtige mange fine resultater op. Jeg glæder mig i hvert fald til en lang og velfortjent ferie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.