Råd til bland selv tv kanaler

0

Jeg håber at der er nogle lidt mere tekniske kyndige folk derude som kan give mig et råd med på vejen, da jeg virkelig ikke har forstand på dette. Jeg blev opsagt i min gamle lejlighed og har i længere tid været på jagt efter en ny. Det lykkedes mig at få en i sidste måned og jeg er godt på vej til at være på plads. Der er dog et lille problem. Jeg elsker at se tv især film og tv-serie. Men i den boligblok hvor jeg har fået lejlighed har de et tv-selskab hvor jeg ikke rigtig syntes jeg får særlig meget for pengene. Der er en masse norske, tyske og naturkanaler som jeg aldrig bruger og som jeg ikke rigtig gider betale for. Derfor overvejer jeg om jeg ikke kan få det der bland selv tv kanaler som de reklamere for i tv? Synes det er helt vild smart at man selv kan bestemme hvilke kanaler man gider have og så kun betale for det man rent faktisk ser. Problemet er bare at jeg er bosat i Århus og ved ikke om jeg har mulighed for at få det der hvor jeg bor? Og er det alle tv-selskaber som tilbyder at man selv kan blande sine tv kanaler? Håber på en masse hjælpsomme råd. Tak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.