Hvad er weight gainer

0

 

Du har sikkert hørt om det, hvis du har læst lidt om træning og kosttilskud. Hvis ikke, så kommer du til det nu. Denne artikel vil handle om, hvad weight gainer er, og hvordan det bruges.

Hvad er weight gainer

 

Weight gainer er det mest populære kosttilskud til folk, som vil tage på i vægt. Du kan kalde det lidt af en genvej, da det hjælper dig med, at stige i vægt hurtigere. Når man vil tage på i muskler er det svært, at indtage alle de kulhydrater, som man skal have igennem normal kost, så derfor er der mange som benytter sig af dette kosttilskud for, at gøre det lettere for dem selv.

 

Det er på ingen måde doping, eller anden form for snyd. Det er blot en hjælp, og det anses ikke for, at være ulovligt, tværtimod.

 

Men hvad er det egentlig? Det er en form for proteinpulver hvor der er tilsat nogle forskellige kulhydrater også kaldt gainere. Udover kulhydrater finder du tilskud som vitaminer og kreatin. Det er alle ting som er med til, at opbygge muskler.

 

Din krop behøver både proteiner og kulhydrater nok for, at du kan tage muskler på.

 

Hvilket bivirkninger har weight gainer

 

Der er som sådan ikke nogle alvorlige bivirkninger ved, at indtage weight gainer. Du vil do opleve, at kroppen producere mere testosteron, og du vil derfor kunne få en del bumser af det. Du vil også kunne risikere at få en del gas i maven, men det er noget, som de fleste der træner seriøst har problemer med pga. deres kost.

 

Hvordan indtages weight gainer lettest

 

Den letteste måde at indtage weight gainer på er igennem en shake, som der findes mange opskrifter på, på nettet. På den måde kan du let have den med på farten, og den tager ikke lang tid, at klargøre. På de fleste shakere som du kan købe, eller som du får med til det nogle steder, har du mulighed for, at komme pulver i når du tager afsted om morgenen, også bare tilføje vand til den, når det passer dig. Du har nu en hurtig shake.

 

Det kan også indtages igennem skyr eller kvark.

 

Hvor kan jeg læse mere om weight gainer

 

Der findes mange forskellige steder, hvor du kan læse mere om weight gainer. Jeg vil dog anbefale dig siden ikkefedt.dk, som udover at have artikler om weight gainer også har artikler, om mange andre ting.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.