Job i kommunen

0

Jeg har lige fået job i Københavns kommune. Jeg er bare så lykkelig, for jeg har længe gået uden arbejdet. Det er jo pisse irriterende at gå uden job. Man har ingen penge, for det første, for det andet har man ikke noget job. Det jeg mener med det, er at man ikke har det der i sit liv. Jobbet er jo en del af os, en del af vores identitet, og det er en stor bid, som så bliver fjernet, når vi ikke har job. Det er derfor jeg er så glad for at have fået i Københavns kommune. Jeg har endelig noget, jeg har noget i hverdagen, jeg har noget, som en del af min identitet, jeg har penge. Pengene er vigtige. Man skal jo have råd til at spise. Der er så mange grunde til det er vigtigt at have et arbejde, og hvorfor mange er så ivrige efter at få det. Men de største, er dem jeg har nævnt. Jeg får udfyldt de ting, jeg har de ting, fordi jeg nu har fået job i Københavns kommune. Jeg har jo råd til at spise nu, altså før havde jeg også råd til at spise, fordi jeg fik noget støtte, men det var det billigste jeg kunne finde, og det var meget lidt.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.