Parterapi

0

Parterapi

Er der krise i forholdet? Og hvordan kan man karakterisere en krise. Hvordan skal man løse det og hvordan skal man sætte ind?

Hvor lang tid skal man vente før man går i parterapi? Skal man derud hvor det er for at redde parforholdet ? Nej, det bedste tidspunkt at søge terapi er når man kan mærke at der er noget galt som man selv har svært ved at løse. Og det er også lige på det tidspunkt at problemer er nemme at løse.

Hvis man vælger ikke at går i terapi kan problemerne vokse sig endnu større, fylde endu mere og til sidste være uoverskuelige – de kan nærmest dræbe dit forhold og langsomt kan kærligheden dø.

Du kan gå i parterapi og du bør ikke vente hvis du allerede nu kan mærke et lille klump i maven. Forstil dig at hver af dine problmer  er som en kasse som stavles

1. økonomien er svær at få til at hænge sammen
2. humøret er dårligt og du oplever stress i forholdet
3. for lidt sex
5. vi kysser aldrig
6. jalousi

Jo flere kasser der er stavlet oven på hinanden, jo større chance er der for at hele projektet kolapser – i sin enkelthed bør man allerede ved den første kasse overveje parterapien. For hvem gider at bøvle med problemer i daglidagen når man faktisk, på eget initiativ kan gå og have det rigtig dejligt med sin partner istedet. Vi overser ofte de muligheder der er for at arbejde med vores forhold konstruktivt. Måske er det derfor der faktisk er så mange skilsmisser i danmark? Hvem ved, men bolden er altid hos dig – du kan gøre noget ved.

Der findes mange gode side hvor man kan læse mere om og blive klogere på sit poarforhold – en god side om parforhold er denne -hvor der står en masse gode tips omkring de problemstillinger der findes i hverdagen. Den er lavet af en parterapeut og sexolog med stor indsigt i parforholdets mange facetter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.