iPhone 4 covers

0

Med et iPhone 4 cover er meget nemmere at sælge din telefon igen.

I dag er udvalget af iPhone 4 covers enormt og meget varieret, og hver eneste dag bliver bliver markedet for covers større! På www finder man et meget bredt sortiment af covers i alle mulige tænkelige kulører, udformninger, materialer og selvfølgelig også priser. Med så mange varierende muligheder, er det en meget god ide at at se sig for når man skal vælge det nye iPhone 4 cover. For er uheldet ude, kan man ende med et cover, som ikke giver tilstrækkelig beskyttelse, problemet ved det er at man typisk først ved det når det er for sent.

En klar og åbenlys fordel ved at anskaffe sig et iPhone 4 cover er, at elimnere en stor del af  chancerne for at få skrammer, ridser, revner og hermed selvfølgelig alvorlige skader, som kan være fatale for din iPhone. Der er selvfølgelig også det ved det at man ved brugen af covers også har muligheden for at sætte sit eget touch på sin iPhone 4, og kan på den vis skille sig lidt ud fra den store mængde af iPhone-ejere. Kig f.eks. på en gå tur ned af gågaden eller på venner og familie, så vil det være helt klart hvor populær den eftertragtede iPhone efterhånden er blevet.

Den sidste fordel, og det som denne artikel egentlig handler om, er det at når man på et senere tidspunkt ikke længere ønsker bruges sin telefonen, og derfor vil sælge den. Så kan der nok ikke hærske særlig meget tvivl om at en brugt iPhone, der virkelig også bærer præg af at være brugt, ikke kan være særlig tiltalende for en ny mulig køber. Men ser den brugte iPhone tvært imod helt ny ud, vil den uden tvivl være meget mere attraktiv, og ville uden tvivl kunne indbringe et noget højere beløb. Dette lille regnestykke behøver man ikke regne på ret længe inden man når frem til det resultat, at en lille investering på 60-175 kroner nemt kan betale sig, og faktisk også er rigtig godt givet ud.

Når du nu skal på jagt efter dit nye cover, så hold godt øje med disse ting :

  • Priserene varierer stort fra den ene shop til den anden
  • Man er ikke altdi sikret kvalitet fordi prisen er høj
  • Husk at kigge på portoen, da 40-50 kr. Eksempelvis ikke er rentabelt for en investering på 60 – 175 kr.

 

Her er godt bud på en webshop hvor tingene synes at hænge fornuftigt sammen, og samtidig yder de også deres handlende 30 dages fuld returret, hvilket ikke ses så tit.

Der findes et hav af andre og højst sansynligt lige så gode webshops derude der handler med samme slags varer, og måske endda til samme priser. Søg bare engang på Google.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.