Altro tilbyder en komplet løsning

0

Når du henvender dig til Altro, kan du føle dig tryg, for så handler du hos én af branchens allermest anerkendte og erfarne aktører, og samtidig kan du få et komplet gulvbelægnings-system. Altro-produkter fremstilles, kontrolleres og kvalitetssikres i henhold til strenge internationale kriterier, og vi går under ingen omstændigheder på kompromis med sikkerheden på arbejdspladsen. Det er grunden til, at vi har designet Altros sikkerhedsgulve så de virkelig er skridsikre, men også fås i et attraktivt udvalg af design og farver, er lette at vedligeholde og har gode hygiejniske egenskaber samt en fremragende holdbarhed. Til hospitaler, lufthavne, skoler, restauranter, fabrikker og kontorer er gulve fra Altro det sikre valg, egnet til brug i receptionsområder, på gangarealer, i forhaller og i offentlige rum. Altro, eller din lokale Altro-leverandør, vil til enhver tid med glæde forsyne dig med de tekniske produktinformationer.

For at sætte prikken over i’et tilbyder vi som supplement til Altro NuvolaTM gulvsortimentet også et komplet udvalg af tilpasnings-tilbehør, f.eks. trappekanter, fodpaneler, stødtrin og sokler. Dette komplette system betyder, at gulvene kan lægges på stort set en hvilken som helst type trappe eller afsats og mod en hvilken som helst type vægprofil og alligevel resultere i et konsekvent og attraktivt samlet indtryk. Vi leverer svejsetråd til brug på gummibaner. Svejsetråden fås i farver som matcher gulvene, hvorved der kan opnås en prak-tisk talt sømløs montering. Vi er også leveringsdygtige i et fuldt udvalg af fugemasser og klæbemidler. Vi har udviklet særlige bearbejdningsteknikker for at sikre vellykket montering, og der eksisterer et omfattende informationsmateriale i en serie af tekniske vejledninger, som fås hos din lokale Altro-repræsentant.

Forberedelse af undergulvet

Undergulvet skal være tørt, i god stand og fri for støv, løst materiale og fedt, og gulvet skal være jævnt. Kravene i henhold til lokale standarder og regler samt tilsvarende internationale krav er relevante og skal overholdes. Undergulve med direkte kontakt til jordoverfladen skal være forsynet med en effektiv dampspærre. Findes en sådan ikke i forvejen, skal den først lægges.

Lægning

Altros stærke gummigulve skal lægges i overensstemmelse med de lokale regler og Altros anbefalinger. Komplette monteringsvejledninger for både banevarer og fliser fås hos din lokale Altro-repræsentant.

Klæbemidler

Kontakt din lokale Altro-repræsentant for at få detaljeret rådgivning om klæbemidler.

Svejsning

Samlinger mellem Altro NuvolaTM baner kan enten skæres til, så der bliver en god, tæt pasning, eller de kan varmsvejses. Varmsvejsning af Altro NuvolaTM gulvbanerne sikrer hygiejniske samlinger og er desuden æstetisk meget tilfredsstillende. Altros svejsetråd fås i et bredt udvalg af farver, som passer til gulvenes farver.

Forsegling

AltroMastic er en specialudviklet forseglingsblanding til anvendelse hvor Altro-gulve støder op til kanter, sokler eller vægge, eller hvor gulvet er skåret til omkring rør, dørkarme osv.

Rengøring

Altros sikkerhedsgulve rengøres nemt og miljøvenligt – den påkrævede arbejdsindsats og kemikaliemængde er minimal. De anbefalede rengøringsmetoder og kemikalier findes i Altros vedligeholdelsesvejledning, som kan rekvireres hos os. Som det gælder overalt, hvor hygiejne, sikkerhed og æstetik er vigtige faktorer, bør der foretages regelmæssig vedligeholdelse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.