Om ansættelse og dårlige chefer

Har du nogensinde haft en dårlig chef? Jeg tror først, at jeg oplevede at have en god chef, da jeg kom et stykke op i tyverne. Og det er altså ikke fordi, at jeg ikke har arbejdet. Jeg har haft arbejde næsten hele tiden siden jeg var 13 år, og derfor tror jeg også, at der findes rigtig mange dårlige chefer derude. Jeg havde en, som var rigtig dårlig til at give mig besked på, hvad jeg skulle gøre, så havde jeg en, der væltede ud med alle sine personlige problemer om sin eksmand til mig, og så havde jeg en, der virkelig virkede som om, at han ikke kunne lide mig – indtil den dag jeg stoppede, så var han lige pludselig flink overfor mig. Hvis du også har tvivlet på din chef i mere end en forstand, så er det klogt i det mindste at have sit ansættelsesbevis i orden. På den måde kommer du ikke galt afsted, hvis du pludselig skulle være usikker på, om han eller hende vil sige dig op. I hvert fald ikke, hvis du har sikret dig mindst et par måneders opsigelse. Det mest normale af mellem en og tre måneder, så er der en chance for, at du når at finde noget nyt.