Løbehjul er storsælgende

0

I 80’erne og 90’erne var det rulleskøjter som dominerede på cykelstierne, som den lidt mere spændende og moderne måde at bevæge sig på. Inliners og side-by-side modeller blev luftet både som transportmiddel og som motionsredskab. Men nu er rulleskøjterne ikke længere de mest sælgende i sin kategori, da løbehjulet pludselig har vækket stor entusiasme blandt både børn, unge og ældre. Løbehjulet er mere praktisk end rulleskøjterne, især hvis man vil bruge det som transportmiddel. Det kræver ikke at man skal have ekstra sko med i tasken, og man kan hurtigt stille om fra fuld fart til gåben, når man fx skal nå til time eller på arbejde.

Udover at det er smart transportmiddel, så er det samtidig et godt stykke legetøj som også giver god motion. Man kan lave mange tricks og netop derfor er det blevet så stor en dille blandt børn.

Men kan få dem i alle størrelser og kvaliteter, og sågar nogle med motor på, hvis man fx bruger det til arbejde og helst ikke vil svede alt for meget. Det kan godt betale sig at købe et løbehjul i god kvalitet, da de uanset formålet, får nogle slag på vejen.

Der findes virkelig mange forskellige slags, og det er bare om at lave en søgning på nettet, for at få del i det store udvalg.

 

 

Photo credit Jinx Foto

http://www.flickr.com/photos/jinx-foto/

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.