Hvordan sælger man bilen på auktion?

0

Bilauktion er en utroligt nem og bekvem metode, når du skal sælge din bil. Jeg har gennem min tid i bilverden oplevet en del bilindehavere der gerne ville sælge deres vil, men ikke kender til konceptet omkring bilauktion. Derfor en forklaring der tager dig kort igennem enkelte trin, du som sælger vil komme forbi som i forbindelse med salget af din brugte bil. Se her for at finde et sted, hvor du kan sælge din bil på auktion.

1.Det første du skal gå i gang med at planlægge når du vil sælge din bil, er at tilmelde din bil til auktion. Det vigtigste ved dette step er, at beskrive din bil så godt som muligt og inkludere både positive og mindre positive ting, som følge af slid osv. Det er essentielt at der kommer et realistisk syn på bilen fra start – på den måde får du den også solgt hurtigere og til en glad og tilfreds kunde.

2.Når din bil er godkendt samt din beskrivelse af den, vil auktionen starte. I denne forbindelse er der rigtig mange fordele ved online bilauktioner, hvor du simpelt og enkelt modtager en e-mail for hver gang der er er en potentiel køber der har budt på din bil.

Hermed er de første 2 steps i et bilsalg forklaret og uddybet. Følg med i næste indlæg, for at få det sidste med og sikr dig de bedste chancer for et bilsalg…

Leave A Reply

Your email address will not be published.