Hvornår er det bedste tidspunkt at sælge sin bil?

Hvornår jeg bør sælge min bil, er et spørgsmål jeg ofte stiller mig selv. Min nuværende bil har jeg haft i knap 4 år, selvom jeg ellers plejer at skifte den ud højest hver 3. år. Jeg er rigtig glad for den bil jeg drøner rundt i for tiden, så jeg har ikke rigtig kunne se nogen grund til at sælge den. Det er dog altid lige indtil sommeren kommer.

 

Hver eneste sommer har jeg de sidste 4 år fortrudt, at jeg ikke har anskaffet mig en cabriolet. Jeg har haft en før og selvom den danske sommer er meget kort, er det alligevel det hele værd. Denne sommer lover ekstra godt vejr og trangen til at købe mig en cabriolet trykker ekstra hårdt. Jeg tænker derfor at jeg inden længe går i gang med at sælge min bil.

 

Der er rigtig mange muligheder for salg af bil privat og jeg ved ikke, hvilken mulighed jeg vil benytte mig af. Måske jeg skulle starte med at spørge mit netværk, om der kunne være nogle interesserede. Ellers er bilauktion jo altid en god mulighed. Det burde ikke være så svært at få solgt sin bil, uanset hvilken mulighed jeg benytter mig af. I mellemtiden kan jeg bare tænke på, hvor lækkert det bliver at køre rundt uden tag med håret flyvende i vinden.