Argan olie og andre naturprodukter fra Cosmos Co

Er du en af dem, som gerne vil skåne din krop for kemi og tilsætningsstoffer, så er dette indlæg lige noget for dig. For det vil omhandle kosmetik produkter, som er 100% natulige og uden nogen former for tilsætningsstoffer eller kemi. Naturens rene råvarer, som blot er forarbejdet, så de kan benyttes som kosmetik.

Et af de mest populære naturprodukter for tiden er argan olie. På få år er olien gået fra at være ukendt, til at være en af de mest lovende ingredienser i mange år. Nogle taler ligefrem om en Aloe Vera bølge, som blot bliver endnu større, fordi olien har så mange gode egenskaber!

Det gode ved argan olie er, at den har så mange egenskaber. Olien kan foreksempel benyttes til alle nedenstående ting:

 • Hårpleje
 • Hudpleje
 • Neglepleje
 • Fjerne og forebygge skæl
 • Mod tør og spækket hud
 • Mod sår og rifter
 • Til forbrændinger og skoldninger
 • Mod akne, bumser, hudorm og uren hud
 • Mod strækmærker og til at forebygge strækmærker
 • Til lindring af psoriasis (Anbefales at det sker i samråd med din læge)
 • Som babyolie
 • mm

Så olien kan benyttes til mange ting, og det bedste er næsten, at den super god til de fleste af tingene, og de fleste mennesker oplever forbedringer, når de benytter den.

Oliens stærkeste force er dog hudplejen og hårplejen, som også er det, de fleste benytter den til. Det høje indhold af antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitamin E og F gør olien unik, da det er kroppens egne byggesten. Olien tilføjer altså blot ekstra byggesten, som er med til at opretholde den naturlige fugtigheds balance mm. Huden og håret bliver stærkere, blødere, flottere og mere smidigt. Noget som de fleste især piger søger efter, og effekten er ikke til at tage fejl af.

Ud over pleje så er olien helende, hvilket gør den god til sår, brandsår, solskoldninger, mod skæl mm. Oliens naturligt høje indhold af næringsstoffer gør, at helingsprocessen forøges, og dermed heler f.eks såret hurtigere, end hvis det ikke blev smut.

Idag er der flere mærker på markedet, som sælger argan olie. Et af disse er Cosmos Co, som producerer olie af meget høj kvalitet til en rimlig pris. Med andre ord, så får du valuta for pengene!