Argan olie er godt for huden og håret

Du har sikkert hørt ordet argan olie fornylig. For olien er meget oppe at vende for tiden, fordi den er super populær til pleje af huden, håret, negle, sår, tør hud, skæl mm. Det er også derfor, at mange kosmetik firmaer er begyndt at bruge olien i forskellige kosmetik produkter. Godt nok benytter de meget små mængder argan olie, men det bliver da tilsat, fordi det gør, at produkterne sælger bedre, og så hjælper det selvfølgelig også lidt.

Men blandingsprodukter og produkter med lidt argan olie i, hjælper langt fra ligeså meget, som hvis du benytter den rene argan olie til samme formål. For den rene olie indeholder alle de gode ting, som din krop og hud har brug for. Argan olie er godt til pleje af huden.
Antioxidanter, som opfrisker og opstrammer huden, samt har anti-ageegenskaber gør din hud ung, stærk og smidig.
Vitamin E og vitamin F tilfører huden de vitaminer, som den selv producerer, samt dem som den har brug for til at opretholde en sund og naturlig balance.
Essentielle fedtsyrer, som også er kendt som kroppens egne vitaminer, og som blandt andet indeholder omega fedtsyrer mm, tilfører kroppen de fedtsyrer, som den har brug for, for at opretholde fugtighed og en lækker sund hud.

Alt i alt får du altså en stærk og smidig hud, som er ungdommelig og frisk, men som også er blød og lækker og røre ved. Og alt du skal gøre, er faktisk blot at smøre dig jævnligt med et tyndt tyndt lag argan olie.

Håret bliver også frisket op, hvis du plejer det med argan olie. Igen skal der bruges meget små mængder, men effekten er ikke til at tage fejl af.
Du vil opleve, at dit hår bliver som nyt, da argan olien gør håret stærkere og mere fyldigt. Det mindsker antallet af knækkede hårstrå, og det modvirker spaltede spidser, samtidig med at det forebygger mod skæl og svampesygdomme i hårbunden. Så vil du gerne have et stærk, flot, fyldigt og blødt hår, så er argan olien lige noget for dig.

Den kan også øge helings processen for sår og beskadige områder, samt til pleje af negle og mod tør hud. Alt i alt et fantastisk produkt.