Husk tandbeskyttere, når du hopper i ringen!

0

Når du bokser kampe, så udsætter du dig selv for en kæmpe stor risiko. Det ene er selvfølgelig overfladiske knobs og blå mærker. Et andet er mistede hjerneceller og udslåede / døde tænder. Det sidste kan hurtigt gå hen og blive en utrolig dyr fornøjelse. Faktisk så kan det koste dig omkring 25.000 kroner hos tandlæge – og hvis du ikke har en rigtig god forsikring, så skal pengene hives op i egen lomme. Det er rigtig sure penge at betale for den fornøjelse det er at bokse.

Men det behøver ikke at være sådan!

Brug en tandbeskytter og forebyg skader på tænderne

Det er faktisk forholdsvist let og enkelt at forebygge tandskader ved blot at bære det, som populært bliver kaldt for en tandbeskytter. Det er en plastik skinne, som man selv skal støbe efter ens tandsæk. Når man får den skal den puttes ned i noget kogende vand i 10 sekunder (tiden varierer fra skinne til skinne) og derefter puttes den ind i munden og bliver derfor tilpasset til tænderne.

Tandbeskyttere er lavet til at beskytte tænderne og kan derfor være en smule ubehagelige at have på. Men det er kun en fornemmelse man får i starten – med tiden så vender man sig til det. En billig tandbeskytter koster omkring 50 kroner. Der er dog nogen, der ikke kan lide de billigste modeller, da komforten ikke altid er i top. Til dem kan vi anbefale en af de dyrere modeller.

Ønsker du et komplet overblik over forskellige tandbeskyttere?

Besøg Bokseudstyr.dk – Alt indenfor tandbeskyttere

Leave A Reply

Your email address will not be published.