Hvad blev der af den lunkne kandekaffe og frysetørrede sødmælk?

0

Nu om dage er det ikke kun benzin, motorolie og vinduesskrabere, man kan købe nede på den lokale tankstation. Og der serveres – gud forbyde det – ikke længere bare lunken termokandekaffe til de trængende. Nej, nu og i de senere år, har tankstationerne overtaget en stadig voksende andel af det enorme marked for kvalitetskaffe to go. Således tilbyder mange tankstationer kvalitetskaffe til deres kunder, der er på farten, og denne kaffe er altså milevidt fra den lunkne af slagsen, som man forbandt tankstationen med i gamle dage.

 

Og hvorfor, kunne man så spørge. Jo, fordi det kan betale sig. Det er rent ud sagt en god forretning at have et veludrustet kaffehjørne, og derfor har mange tankstationskæder også meldt sig ind i kampen om kaffekunderne.

 

Og dét, disse kunder forventer, er ikke cafe latte og kunst i skummet, men derimod kaffe af god kvalitet med frisk mælk og gode bønner. Og grunden til, at tankstationerne her kan udfordre de mere avancerede kaffekæder som Baresso, er, at man på tanken kan få en kop kaffe af god kvalitet uden at skulle vente i lange køer, som det til er sig på en fancy kaffebar. Og fordi kaffen ikke er hovedindtægtskilde på stationerne, kan denne også holdes på et prisniveau, der er meget konkurrencedygtigt i sammenligning med kaffebarernes.

 

Hvis du så dertil også har et kundekort til din lokale tank, er der også rabat at hente ligesom vi kender det fra de omtalte, smarte kaffebarer.

 

Hvis du vil tjekke, om der er kaffebar på din lokale tank, kan du klikke her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.