Billigt, hurtigt og fri for fristelser

0

Sådan foretrækker danskerne deres benzin, og derfor har benzinselskabet Q8 taget nye metoder i brug for at imødekomme dette ønske hos forbrugerne. Forbrugernes krav og vaner har nemlig ændret sig ret radikalt over de sidse år. Når vi handler brændstof, vil vi have, at det går hurtigt, og vi prioriterer prisen højt i forhold til servicen.

 

Derfor har Q8 introduceret en helt ny række af tankstationer, der går under navnet F24. Disse er ubemandede tankstationer, der har det simple formål at servicere kunderne med benzin hurtigt, nemt og billigt. For på disse stationer kan benzinprisen generelt holdes lidt lavere end på de bemandede stationer, da der her er minimale udgifter til personale, husleje mm. På disse stationer betales der direkte ved benzinstanderen, og der kan betales både med almindelige betalingskort og med et specielt benzinkort, der samler dit benzinforbrug og giver overblik og små rabatter – du kan læse mere om benzin- og betalingskort her.

 

En anden fordel, vil nogen mene, er, at man ved de butiksfrie tankstationer undgår fristelserne, når man ellers bevæger sig ind i butikken, der er fyldt med frisk kaffe, croissanter, bland selv-slik og glinsende magasiner.

 

Så, koden til danskernes benzinforbrug er altså rimelig enkel – lad forbrugerne få deres produkt hurtigt og billigt og skån dem for unødige fristelser. Så skal de nok være glade, tilfredse og trofaste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.