Solbriller fra Nike og Diesel er moderne

Er der to mærker, som laver solbriller, som skiller sig meget ud, så er det Nike og Diesel. Dog er det på hver sin måde, men begge mærker laver meget moderne og fede solbriller.

Nike laver solbriller, som er sporty og fashionable. Der er både sporty modeller, som helt tydeligt er målrettet sportsfolk eller mænd, som gerne vil være lidt fancy. Men Nike har også en kollektion af fashion solbriller, som er målrettet kvinder og det store fashion marked. Altså det som mange forbinder med normale solbriller til ham og hende.
Det som gør Nike specielt, det er især designet på solbrillerne. For Nike formår at lave nogle meget anderledes, men stadigvæk moderne, solbriller, som rammer en bred målgruppe. Dog er det tydeligt, at Nike finder en del inspiration hos Oakley, selvom de næppe vil indrømme det.
Nike har i de sidste par sæsoner fået opbygget nogle kollektioner, som rammer meget bredt, fordi kollektionerne er fyldt med forskellige modeller og styles. Både hvad angår design, men også når det kommer til farver mm.
Kan Nike fortsætte de gode takter, så har mærket en masse muligheder i fremtiden, både når det gælder sports solbriller, men også med fashion solbriller til mænd og kvinder. For de har virkelig ramt nogle fede designs, og en cool måde at opbygge designet på.

Et mærke som altid har gået sine egne veje, det er Diesel, og det samme har Diesel, når det kommer til solbriller. For de er totalt ligeglade med, hvilke designs der er hotteste mode, eller hvilke farver de fleste andre mærker benytter. Diesel gør som Diesel gør, og enten kan man lide den egoistiske stil, eller også ikke.
Diesel er ihvertfald ikke for personer, som er mainstream, eller som følger den mainstream mode, som mange mærker følger. Det er brandet alt for individuelt til.
Så er du typen, som gerne vil skille dig ud, så er Diesel solbriller helt sikkert et MUST HAVE. Der findes så mange fede styles, at det næsten er grotesk, at mærket ikke er mere populært end det er. For der er virkelig muligheder i Diesels solbriller, fremfor de kedelige standard modeller fra f.eks Rayban eller lignende mærker.