Køb dine solbriller i udlandet og spar mange penge

Står du og mangler et par nye solbriller, som er der rigtig rigtig rigtig rigtig mange penge at spare, hvis du køber dem i en udenlandsk webshop. Du kan især spare penge, hvis du handler i Tyskland, Italien eller England. Her er der også flere store webshops, som alle har et kæmpe udvalg i mærker og modeller. Det bør du helt klart udnytte, da det kommer til din egen fordel.

De danske optikere tager utrolig høje priser, og Danmark er sammen med Sverige og Norge nogle af de lande i Europa, som har de højeste priser på designer solbriller. Du kan risikerer at betale over dobbelt så meget, som hvis du besøgte en tysk optiker. Og handler du på nettet, så er der endnu flere penge at spare, hvorfor det er tåbeligt ikke at give det et forsøg. For det kræver ikke særlig meget tid eller ressourcer, blot at du er lidt smart og god til at bruge f.eks Google.

Der findes også flere online outlets med solbriller, hvor du kan finde ældre kollektioner med yderligere rabatter.
En smart måde at spare yderligere penge, hvis budgettet er mindre, eller hvis du kan finde et par smarte solbriller til spotpris. Du kan finde flere webshops, som har store udvalg, selvom det er ældre modeller.

En anden ting, som er en fordel ved at handle i udlandet er leveringstiden. Flere webshops er lagerførende, hvilket sikre dig hurtig levering, også selvom solbrillerne skal sendes fra f.eks Tyskland eller Italien.  Du har dem ihvertfald hurtigere, end hvis du bestiller et par hos optikeren eller hos en dansk webshop, da de fleste danske webshops ikke er lagerførende, og dermed først skal bestille solbrillerne.

Men selvom det hele lyder rosenrødt, så er der også faldgrupper, når du handler i udlandet. For ikke alle webshops er lige seriøse. Nogle reklamerer med hurtigere levering, end de reelt kan leve op til, og det kan give lange ventetider og store skuffelser. Så inden du handler hos en webshop, så tjek altid Trustpilot eller lignende koncepter, samt søg lidt på Google.
Du skal ligeledes passe på, at der også findes shops, som sælger falske varer, og du ender dermed med at købe et andet produkt, end du forventer. Så vær opmærksom!