Smykkedesign og stil

0

Smykker har altid været brugt til at definere stil og look. Mere end nogensinde bruges smykker og øreringe til at få dig til at få det helt unikke udtryk frem i din stil. Læs med her og bliv skarpere på hvordan du finder lige præcis din smykkestil.

Gå efter smykkemoden

Når du er på udkig efter nye smykker til dit smykkeskrin kan du starte med at kigge på den nuværende smykkemode. Inden for modesmykker har især rå smykker med kæder, led og naturlige udtryk været populære. Dyresmykker, smykker med naturlig aftryk fra planter og dyr, smykker med voldsomme geometriske forme samt kæder og led i især fingerringe har i de sidste par år været utrolig populært. Det vil det blive ved med at være.

Materialerne i smykkerne har især fokus på den gode og ægte kvalitet. Sterling sølv og oxidering af sølvet er en af de materialer og metoder der især er populære. Oxideringen giver smykkerne et råt udtryk.

Sidste år var ugler og hjortehoveder rigtig populære, men nu er kan man også få mere eklsusive dyresmykker. Et eksempel er de rå smykker med dyrehoveder du ser på billedet herunder. De er støbt i sterling sølv og oxideret så de netop får det rå udtryk.

Hvad er dine yndlingsmærker?

En anden måde er at fokusere  og interessere  sig for de smykkemærker man indtil nu bedst har kunne lide. Find dig et smykkemærke, hvis stil og look passer godt med din egen. Er du eksempelvis vild med Maria Black eller Julie Sandlaus så hold dig i så vid udstrækning til det du kender. Bevæger du dig over til andre designere kan du gå efter de smykker der minder om dem du allerede nu ved at du er specielt glad for.

Hvem er dine stilikoner?

Du kan også sværge til de stilikoner og forbilleder du har dig. Bliv inspireret af de personer, bloggere, skuespiller eller venner du synes har en speciel fed stil. Det handler ikke om at kopiere fra andre men om at blive inspireret. Tag elementer fra forskellige mennesker og sæt det sammen til din egen stil.

Hvis du generelt følger med i smykkemoden og interesserer dig for nye designs og looks vil du hurtigt finde ud af hvilke mærker og designere du bedst kan lide. På den måde er det lettere at finde din personlige og unikke smykkestil. Du kan finde et utal af forskellige designs, styles og smykker online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.