Smykker online

0

Vi havde i lang tid i vores loge, ledt efter noget der kunne være med til at vise, vi var en loge, uden at det var alt for tydeligt. Vores søgen havde dog ikke båret frugt endnu og det var begyndt at se lidt sort ud. Jeg havde dog ikke givet op endnu og en aften hvor jeg sad og surfede på nettet, kom jeg forbi en side der solgte smykker online. Hmmm var min første tanke, det kan da ikke lade sig gøre at sælge smykker online med succes.

Jeg hoppede dog videre ind på siden, som var flot og en ren nydelse at kigge på desingmæssigt. De mange smykker online, gjorde at jeg blev hængende, der var jo faktisk et kæmpe udvalg, der bare gjorde siden endnu mere interessant. Jeg fik en tanke om, at blandt de mange smykker til mænd online, måske kunne findes det, vi manglede i logen. Jeg begyndte at lede og lede og fandt 3 smykker online, der helt sikkert kunne bruges som et symbol i logen.

Dagen efter kontaktede jeg et par af de andre gutter fra logen og forelagde dem mine resultater. Deres første kommentar var, at smykker online var noget pjat. Da de først så smykkerne og så siden, kunne de dog pludselig godt lide ideen. Derefter fik vi samlet hele bestyrelsen i logen og vi brugte en hel aften på at kigge smykker online og endte med at vælge et bestemt armbånd, der kunne bruges som symbol på vores loge.

Logens bestyrelse var glade for at have fundet disse smykker online og den hurtige levering af de bestilte varer, gav endnu et plus til den fede webshop med de mange fantastiske smykker online. Jeg kunne efterfølgende se, når jeg besøgte andre medlemmer af logen privat, at de også havde fundet tid til at kigge efter smykker online til dem selv.

Med de mange smykker online, kunne jeg nu heller ikke selv lade være med at gå ind og købe lidt her og der. Der var nogle gange udsalg og andre gange måtte jeg bare have fingrene i nogle af de nyeste smykker online.

Hvad angår logen, blev alle medlemmerne stolte over at bære det specielle armbånd, som et symbol på at være medlem i logen. Det skulle bæres ved alle samlinger og hvis de i fritiden havde en opgave i forbindelse med logen. Det var en succes at finde smykker online, der også kan bruges til et formål som dette.

Leave A Reply

Your email address will not be published.