Gør dig klar til jagt

0

Er du fornyeligt begyndt at gå på jagt, så er du måske stadig lidt grøn når det kommer til jagt udstyr, hvad er det lige man skal huske når man begiver sig ud på jagt i de danske skove, jeg vil her prøve at kigge lidt nærmere på din beklædning.

Noget af det absolut vigtigste er at du har noget ordentlig jagttøj, der kan klare lidt af hvert. For når du bevæger dig ude i naturen kan du aldrig helt være sikker på hvad du kommer ud for, så det er vigtigt at dit jagttøj ikke går i stykker med det samme, det skal derfor have en rimelig kvalitet.

Det er også vigtigt at du finder noget jagttøj der kan være med til at holde dig varm, for ofte kan man sagens være ude mange timer af gangen, og det er desværre ikke altid at vejrguderne er med en. Derfor skulle det gerne kunne holde en varm og tør, således at man kan nyde jagten så optimalt som overhovedet muligt. Men det er selvfølgelig også vigtigt at tøjet ikke holder dig tilbage, for det skal gerne være noget tøj der ikke giver dig problemer med at bevæge dig frit.

Du bør derfor i starten undersøge om du ikke kan få fat i nogle olieskins jakker (eller olieskins frakker), jagtbukser, gode støvler og varme skjorter. Således at du er klar og velforberedt når du begiver dig af sted ud på jagt. Et lille tip er at kigge efter brugt jagttøj, da det i starten godt kan være rimelig dyrt at skulle ud og investere i.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.