Parfumer fra Adidas og Prada

0

Parfume fra Adidas
Adidas er kendt for sit internationale brand og sine kvalitetsprodukter. Herreskofabrikanten har udviklet sig til et livsstilsimperium. Deres produkter fastholder brandets gode omdømme og er tydeligvis meget populære. Deres produktlinjer inkluderer sko, briller, caps, ure, tasker, strømper og deres populære herreparfumeserie.
Adidas’ parfumeserie er utroligt agtet hos kunderne. Duftene er maskuline, friske og indbydende uden at være overvældende for sanserne. Mænd elsker det, og kvinder er tiltrukket af det, og det gør Adidas’ parfumemærke ekstremt populær.
Populariteten hos Adidas’ parfume produkter skyldes også den moderate prisklasse. De findes lignende dyrere parfume mærker, så du kan få fornemmelsen af dyr cologne, men kun betale en brøkdel af prisen. Adidas’ ”Pure Lightness” ligner DKNY’s ”BeDelicious”, og Adidas’ ”Adrenalin” kan sammenlignes med CK’s ”Obsession”. Adidas’ dufte er langtidsholdbare, hvilket gør dem perfekte til hverdagsbrug. De er også perfekte til dem, der dyrker sport, eftersom duften kombinerer citrus og træduft, og dermed giver dig en frisk følelse.
Duftene er meget maskuline og samtidig sexede. Duften er absolut populær hos kvinderne, så du kan også bære parfume på en date. De moderate priser sikrer, at du kan bruge Adidas’ parfumer regelmæssigt. Alt i alt er Adidas’ parfumer det perfekte valg for smarte mænd, der ønsker at føle sig godt tilpas, men ikke ønsker at bruge en herregård på livsstilsprodukter.

Parfume fra Prada
Navnet Prada er automatisk forbundet med klasse og stil. Pradas produkter lever op til dette omdømme. De er elegante og udsøgte og absolut værd at købe. Pradas parfumer leve op til deres renomme og er fantastiske produkter.
Pradas parfumeserie er velsagtens den mest populære blandt Pradas produkter. Serien har mange produkter, du kan vælge imellem. Parfumen fås med klassisk spray eller stænk. Serien har også gel og bodylotion. Pradas parfumeserie er velegnet til alle aldre, da de er feminine og klassiske. Parfumerne fås i asymmetriske flasker, som er en oplevelse i sig selv.
Prada har også en række cologne til mænd. Flaskerne ligner kvindernes duftflasker, men duftene er absolut maskuline og stilfulde. ”Prada Ambr” er den mest populære i herreserien.
”Prada Intense” er en anden populær duft. Den svarer til ”Prada Original”, men har anderledes koncentrationer af de samme ingredienser, som giver den en mere intens duft. ”Prada Infusion d’Iris” er en frugtagtig parfume, der er perfekt til hverdagsbrug. Den består af en blanding af iris, cedertræ, mandarin, neroli, vetiver, iris, benzoin og galbanum. ”Prada Tendre” er en populær duft til kvinder. Det er en frugtagtig duft, som indeholder blomme tilsat Verbena, benzoin, patchouli-blade blandet med cedertræ, kardemomme, vetiver og jasmin. Pradas produkter i parfumeserien er tilgængelige i alle større varehuse og hos mange online-forhandlere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.