Galvaniserede Lanterner & Borde / Dansk Design

Revolutionerende nyt Dansk Design fra A2 Living.

Produkter der kan modstå det omskiftelige vejr i Danmark og i super flot design. Der har i årtier været importeret varer til DK som ikke har haft de egenskaber der skal til for at tilfredsstille holdbarheds kriteriet i vores nordiske klima. Hos A2 Living er der taget hånd om dette problem. De har designet og produceret en serie ude møbler og lanterner der netop er konstrueret til at kunne holde til lidt af hvert.

Galvaniserede lanterner med helt unik magnetluk der føres i 4 størrelser og som holder år efter år. Til den folkegruppe der vil have kvalitet og innovativt design i deres omgivelser.

Derudover er der lavet et sæt med barbord & stole ligeledes i galvaniseret jern og med betonfliser som bordplade. Det kan både bruges udendørs hele året eller indendørs som et smart ekstra køkkenbord, computerbord eller i receptionen i virksomheden. Lavet i 8×8 cm profilrør der holder i årtier.

Sidste nyt er et stort udendørs langbord på hjul. Hele 3m langt og 1m bredt og monteret med betonfliser for minimalistisk og enkelt design. Det kan selvfølgelig også anvendes indendørs i den moderne trimmede boligstil.

Disse super flotte produkter forhandles b.la hos SoMo-Art Online og sendes til hele Danmark. Sid i ro og mag derhjemme og tjek de flotte kvalitets produkter i netbutikken.

Der er ingen tvivl om at vi her har med fremtidens Outdoor Living at gøre. Møblerne og lanternerne kræver ingen vedligeholdelse og bidrager udelukkende med sin unikke eksistens og funktionalitet. Som du sikkert vil opleve, er der her tale om havedesign der ser fremtiden i øjnene.