Hummel er mange danskeres favoritmærke

For mange danskere er mærket Hummel noget specielt, men det er der også en god grund til!

Hummel er nemlig et dansk firma, som der tilbyder modetøj, som der måske er lidt udforskende, og for dem der godt tør at gå med pang farver.

En af grundene til at Hummel er blevet et af danskernes favoritmærker, er at de har ændret meget af deres stil fra 100 % sporty tøj, til at det nu også er trendy og nyskabende. Hummel er dog også et dansk firma, og det betyder at folk er vilde efter at støtte dem, og hvis man har nationalfølelse nok, hvilket langt de fleste får, hvis de hører lidt mere om mærket (specielt EM 92), så er de villige til at give en halvtredser ekstra.

Hummel og EM 92?

Hvis du er en af dem, som der måske ikke ved, hvad der skete  92, så får du det at vide her.

Hummels gennembrud skete nemlig i 92, hvor de var sponsor for det danske landshold, som der vandt Europa mesterskaberne i fodbold.

Selvom at EM i 92 er langt tilbage, så kan man stadig altid hver sommer købe trøjerne, hvis der er VM eller EM. Trøjerne var selvfølgelig mere 90 / slut 80’er agtige, men de kan sagtens være moderne nogle få dage om året, da de på en måde repræsentere håb, da vi i Danmark har janteloven + mange dårlige år med fodbold landsholdet.

Trøjerne er på en måde symbol for, at et lille land som vores, sagtens kunne klare sig dengang. Designet af Hummel er dog heller ikke udgået på nogen måde og specielt nu, hvor det er blevet moderne at gå efter den ældre trend, så må man sige der måske er rigtig lyse tider for den flotte Hummel trøje.

Hummel er dog gået mere væk fra sportstøjet, hvor en af grundene sikkert var, at de ikke længere var sponsor for det danske landshold.