Har I set den nye dating TV reklame med det nuttede be2 hjerte?

0

Det internationale datingsite be2 lancerer denne uge en mini dating TV reklame på TV2. Den nye be2 maskot, et nuttet hjerte, der fløjter, ser samtidig dagens lys. Plottet er en humoristisk historie om en single pige, der får hjælp af be2’s hjerte til at finde sig en kæreste.

Pigen sidder først med sin hund og surfer på sin computer. Hun er på online dating, og det er morgen. Pludselig hopper be2 hjertet ud af computeren med en iPad i hånden. Den lille maskot tager ud i byen for at finde en dating partner til pigen. Mens det arbejder, fløjter hjertet uafbrudt en ørehænger af en melodi, der nok skal blive en populær jingle i hele landet.

I starten af sin bytur bliver be2 maskotten lidt distraheret og begynder at jagte duer, men da de flyver væk, går han videre med den mere alvorlige del af jagten. Han udser sig en mand på en café som et passende match til vores brunhårede single pige. Men ak og ve, mandens blonde kæreste dukker op og skuffer be2 hjertets forhåbninger.

Hjertet giver dog ikke op, men hopper på en scooter, hvorfra det fortsætter søgningen. Næste gang har det heldet med sig: i en lækker bil får det øje på en flot fyr med en hund på passagersædet. Det lover godt, og hjertet sammenligner straks be2 indeks mellem mand og pige. Resultatet af den nye personlighedstest er positivt: 100% kompatibilitet, d.v.s. et perfekt match.

Hjertet vender hurtigt hjemad for at vise pigen den nye online profil. Det næste, vi ser, er vores to dating kandidater ude at gå tur ved søen med deres hunde. De er nu et lykkeligt par, og vi takker af efter endnu en happy ending fra be2!

At se dyr i en TV reklame om dating er noget nyt, men det giver god mening. For mange online dating brugere har, som resten af befolkningen, kæledyr. Og lige som børn knytter kæledyr ofte folk sammen. Derudover er det befriende at se et TV spot om dating uden alt for meget sukkersød reklametale eller reklametekst. Alt i alt er det altså en sød og humoristisk lille reklame med en nuttet maskot samt en god melodi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.