Planlæg bryllup på nettet og spar penge

2010 var året med rekord lavt antal bryllupper. Krisen har gjort leverandørerne nødsaget til at sænke deres priser, for at få lokket brudepar i butikkerne, så der er flere penge at spare på sit bryllup nu, end nogensinde før.

Der findes en masse måder at spare penge på sit bryllup, men faktisk har bryllupper aldrig været billigere. Krisen har gjort leverandørerne nødsaget til at sænke deres priser på varerne og det kommer i dag de danske brudepar til gode. Brudekjoler til under 5000 kr. et sæt vielsesringe til under 3000 kr. er ikke set så billigt i mange år. Konkurrencen i bryllupsindustrien er hård og det kommer de danske brudepar til gode. Så står du overfor at planlægge dit bryllup, er 2011 året hvor der er rigtig penge at spare. Ønsker man samtidig at holde et bryllup uden før bryllupssæsonen, er det endnu flere penge at spare.

Bryllupsplanlægning på nettet

I dag kan man planlægge hele sit bryllup på Internettet, alt fra brudekjolevalg, valg af vielsesringe og finde tips og tricks indenfor borddekorationer, blomsterpynt og takkekort. Mange brudepar vælger i dag at stå for mange af planlægningsfaserne selv, dermed opnår man store besparelser. Er men en smule fiks på fingrene, kan man enda selv stå for indbydelser, bordkort og takkekort. På Internettet findes der gode bryllupsportaler, der giver gratis tips og tricks ud, her kan man som kommende brudepar, også komme i kontakt med andre brugere og få svar på mange spørgsmål i bryllupsplanlægningens mange faser.

Hold et billigt bryllup

Hvis du skal holde dit bryllup i 2011, kommer her en masse gode råd til hvordan du kan spare penge. Hvis du holder dit bryllup udenfor sæsonen, kan du spare rigtig mange penge, da leverandørerne her har deres stille periode og priserne er langt billigere end sommer månederne. Det er også i vinterperioden, man kan finde gode tilbud på brudekjoler. sæsonens udgåede modeller, bliver sat ned med mange procenter. Det er også i vinterperioden du kan skaffe procenter på bryllupsmenuen, da restauratørerne her er villige til at give jer et godt tilbud, hvis i vælger at holde jeres bryllup netop hos dem.

Så skal du holde dit bryllup indenfor de næste par år, kan 2011 gå hen og blive året hvor der er flest penge at spare. på alt fra brudekjoler til festartikler