Mode – Kjoler, leggins og toppe.

2

Hvad er mode egentlig

Selve ordet nedstammer fra middelalderens italien og betød dengang takt og tone i de finere luftlag. I dag kan man godt forbinde det delvist med de fine luftlag, forstået på den måde at mode brugt på den rigtige måde kan skabe et super elegant og stilet look og man kan på den måde forbindes med de fine, men det behøver man nødvendigvis ikke at blive…

Kjoler kan bærer stilen

Kjoler er vel egentlig et ret vidt begreb, der findes mange typer og slag, gallakjoler, festkjoler mm. Fælles for de fleste kjoler at de kan bære stilen, og oftes giver et ret fedt look. Det fede ved kjoler er at de kan bruge til mange lejligheder, de behøver ikke nødvendigvis at bæres ved store begivenheder, men kan også bæres til hverdag fx. på arbejdet, i skolen eller i biografen. De kan selvfølgelig også anvendes til store begivenheder som bryllup og lignende, det er i virkeligheden nok her man som oftes vil se langt de fleste kvinder i selvskabet iført en kjole af en art.

Leggins gør dine ben sexet

Ja overskriften siger jo nok det meste, leggins giver dig lange, flotte og sexet ben. Leggins kan faktisk ofte anvendes sammen med en kjole, så hvis man ikke lige har fået fundet skraveren frem, fordi man havde travlt med noget andet, så behøver man ikke at frygte kjolebenene, de kan faktisk nemt reddes, fx. med et par lange sorte leggins, og måske lange støvler. Leggins behøver nødvendigvis ikke bruges sammen med en kjole, man kan fx. også kombinere dem nogen fede toppe.

Toppe er ikke længere bare en kort bluse med stropper i

Nej, toppe er i dag faktisk meget mere end det. De fåes asymmetriske, nedringet, ikke nedringet, med vedhæng i alverdens afskygninger. Og derfor tror jeg, at toppe er kommet med på moden igen efter en længere pause hvor de har været gemt væk i skabene og kun brugt som dagligdags tøj.

Mode på nettet

Mode shoppes i dag ikke kun i butikkerne, men bestemt også på nettet, i arktiklen nedenfor kan du læse meget mere om mode på nettet, og at den er kommet for blive.
https://www.gratisnyheder.dk/2010/09/vi-k%c3%b8ber-flere-og-flere-mode-varer-online/

Vi ses til moden derude!

2 Comments
  1. Smykker til hende says

    Lad os få flere kvinder med kjoler og i det hele taget en mere feminin attitude, der glæder både krop og sjæl hos alle. Der var engang hvor det var let at adskille kønnene, men det er vist løbet lidt ud i sandet i de sidste generationer. Personligt er jeg meget fascineret af kvinder der stadig har det gen der symboliserer det stærkeste køn og det ultimative overblik.
    Det er nu heller ikke svært at gennemskue at kvinden i kjolen godt ved at hun stjæler hele opmærksomheden ved sin blotte eksistens. Der er noget grundlæggende barokt ved det som sidder dybt i os. Vi elsker kvinden i den flotte kjole og med de eksklusive smykker. 😉

  2. Werring smykker says

    Helt enig – For at fuldende et flot smykkesæt er der intet mere feminint og elegant end hvis de bliver båret sammen med en flot kjole.

Leave A Reply

Your email address will not be published.