Spil og vind

Vil du gerne have 1.000 kr. skattefrit, eller måske et 42 tommer fladskærms TV?

Selvfølgelig vil du gerne det. Men spørgsmålet er nok nærmere, hvad der skal til, og hvor store dine chancer er? Der findes masser af gratis konkurrencer på nettet, og måske kender du allerede en del af dem. Måske deltager du jævnligt i nogle af konkurrencerne, eller måske har du droppet konkurrencerne, fordi du ofte bliver tilmeldt nogle nyhedsbreve, som du alligevel ikke læser. Vær dog opmærksom på at det ikke er tilfældet for alle de gratis konkurrencer på nettet. Tag f.eks. et kig på denne side med konkurrencer. Her kan du under kategori vælge hvilken type af konkurrencer, som du ønsker at finde. Vælger du “nyhedsbreve” eller “brugerundersøgelser”, så vil du ofte blive tilmeldt nyhedsbreve. Det er dog en helt anden kategori, som jeg vil fokusere på i denne artikel. Nemlig gratis spil med gode præmier. Spil og vind i alle disse konkurrencer hos konkurrenceSiden.dk, hvor du både kan vinde penge, koncertbilletter, rejser og div. elektronik.

Jeg vil specielt gøre opmærksom på 2 lækre konkurrencer fra Vind Smart. Hos Vind Smart deltager du automatisk i 2 konkurrencer. I den ene konkurrence kan du hver måned vinde 1.000 kr. helt skattefrit. Den anden præmie er et 42 tommer fladskærms TV, som også er skattefrit for vinderen. Der skal betales gevinstafgift af præmien, men denne afgift betales af Vind Smart.

Når man er tilmeldt, så vil man som udgangspunkt få tilsendt et lod pr. dag via e-mail. Når man indløser dette lod, så gælder loddet i begge konkurrencer. Du bestemmer dog selv hvilke dage du ønsker lodder tilsendt, så hvis du f.eks. kun ønsker et lod hver onsdag, så kan du logge ind på din konto og vælge dette. Du kan tilmelde dig via forsiden, men også direkte på de enkelte konkurrencer. Vind et 42 tommer fladskærms TV, eller vind 1.000 kr. skattefrit.

Hvis du ikke i forvejen var interesseret i de gratis konkurrencer på nettet, så er du forhåbentligt blevet det nu 🙂
Pointen i min artikel er at der findes mange forskellige typer gratis konkurrencer på nettet. Så hvis der er nogle typer konkurrencer der ikke passer til dig, så brug lidt tid på at finde de specielle konkurrencer, som falder i netop din smag. KonkurrenceSiden.dk er et ganske godt sted at starte.