Billige LED spots

0

LED belysning

LED belysning er en teknologi der er i en rivende udvikling og en teknologi der kommer til at erstatte både glødepæren og almindelige sparepærer.

Fordelene ved LED lys er mange og derfor investeres der kraftigt i at udvikle teknologien. Allerede i dag er det muligt at udskifte sine strømslugende halogen spots med LED spots og spare op til 90% på el-regningen.

Udover en stor besparelse på el-regningen så laver man også bevidst et miljøvenligt valg. Dette betyder at man reducere sin udledning af CO2 og dermed er med til at sikre et grønt klima i fremtiden.

Når en el-spare pærer skrottes, så er det vigtigt at denne pære afleveres på en genbrugsstation, da de indeholder miljøskadelige komponenter. En LED pærer er indeholder ikke miljøskadelige komponenter, men det anbefales alligevel at aflevere dem på en genbrugsstation. Dette skyldes at dele af elektronikken kan genbruges.

Holdbarheden for en LED spot er revolutionerende sammenlignet med traditionelle halogen spots. En almindelig stømslugende halogen spot, holder 1-1½år ved 8 timers daglig brug. En tilsvarende LED spot holder op til 17år ved 8 timers daglig brug.

LED spot GU10

LED spot GU10 kan let erstatte dine halogen spots til 230v der benytter en fatningen af typen GU10. Kort sagt betyder det at der ikke benyttes en strømforsyning mellem el-nettet og din LED spot. Derfor behøver du blot at afbryde strømmen, før du udskifter din gamle halogen spot med en LED spot.

Grundet den store teknologiske udvikling er der desværre en masse LED pærer på markedet af en ringe kvalitet. Dette kan skyldes billige komponenter for at holde prisen nede eller at en forhandler har købt et stort lager, som i løbet af blot 6 måneder er blevet forældet rent teknologisk.

Det er svært at gennemskue hvilke forhandlere der er troværdige og den bedste måde at finde LED belysning som man bliver glad for er ved at købe det i en webshop. Herved er det muligt at prøve produkterne i sit eget hjem og dermed vurdere om kvaliteten lever op til ens forventninger. En god hovedregel er at finde en webshop der giver 30 dages tilfredshedsgaranti. Herved får du mulighed fro at prøve LED produkter i op til 30 dage.

Leave A Reply

Your email address will not be published.