Top 10 bedste film, du skal se i 2024

0

Udforsk de bedste film i 2024 med vores nøje udvalgte liste over de 10 bedste film, du ikke må gå glip af! Gør dig klar til en rutsjebanetur med spænding, følelser og uforglemmelige øjeblikke på det store lærred.

Fra actionfyldte thrillere til dybe, tankevækkende historier, der er noget for enhver smag i vores udvalg. Uanset om du kan lide hjertebankende thrillere eller hjertevarmende dramaer, har disse film det hele.

Så uanset om du er en filmelsker på udkig efter den næste store ting eller bare ønsker at flygte til en anden verden i et par timer, vil disse film med garanti efterlade dig tryllebundet.

1. Joram Film

Joram er en hindi thrillerfilm skrevet og instrueret af Devashish Makhija og produceret af Zee Studios i samarbejde med MakhijaFilms. Filmen har en talentfuld rollebesætning som Manoj Bajpayee, Tannishtha Chatterjee og Smita Tambe, der lover en underholdende og mystisk oplevelse for publikum.

Filmen markerer det tredje samarbejde mellem Makhija og Bajpayee, efter deres succesfulde satsning med kortfilmen “Tandav” i 2016 og det mørke drama “Bhonsle” i 2018. Deres partnerskab bringer dybde og autenticitet til Jorams historie.

Publikum fik en chance for at se Joram i biograferne den 8. december 2023, hvor den fik opmærksomhed for sin engagerende historie og enestående præstationer. Den opnåede også tre nomineringer ved den 69. Filmfare Awards, inklusive bedste film (kritikere) og bedste skuespiller (kritikere) for Bajpayee, som vandt den førstnævnte kategori.

Joram er en overbevisende tilføjelse til indisk biograf, der viser talentet hos dens rollebesætning og dens skaberes dygtighed til at skabe en mindeværdig filmoplevelse.

Joram Film Oversigt

Aspektdetaljer
Instrueret afDevashish Makhija
Skrevet afDevashish Makhija
Historie afDevashish Makhija
Produceret afShariq Patel
Ashima Avasthi Chaudhuri
Anupama Bose
Devashish Makhija
MedvirkendeManoj Bajpayee
Mohammed Zeeshan Ayyub
KinematografiPiyush Puty
Redigeret afAbhro Banerjee
Musik afMangesh Dhakde
ProduktionZee Studios
virksomhederMakhija film
Udgivelsesdatoer1. februar 2023 (IFFR)
8. december 2023 (teatralsk)
Løbe tid138 minutter
LandIndien
SprogNix
Box office₹0,40 mio

2. Zwigato Film

Zwigato er en hjerterørende indisk film instrueret af Nandita Das. Den er produceret af Applause Entertainment og Nandita Das Initiatives. Hovedskuespillerne er Kapil Sharma og Shahana Goswami. Filmen havde premiere på Toronto International Film Festival i 2022 og blev udgivet i biograferne den 17. marts 2023. Den modtog tre nomineringer ved den 69. Filmfare Awards, inklusive bedste film og bedste skuespillerinde som udvalgt af kritikere.

Introduktion til Zwigato-film

Attributdetaljer
Instrueret afNandita Das
Skrevet afNandita Das
Samir Patil
Produceret afSameer Nair
Deepak Segal
Nandita Das
MedvirkendeKapil Sharma
Shahana Goswami
KinematografiRanjan Palit
Musik afScore:
Sagar Desai
Sange:
Hitesh Sonik
ProduktionsselskaberBifald Underholdning
Nandita Das Initiativer
Distribueret afViacom18 Studios
Udgivelsesdatoer9. september 2022 (Toronto)
17. marts 2023
Løbe tid104 minutter
LandIndien
SprogNix
Box office2-3,53 mio. INR

Zwigato Cast & Crew

 • Kapil Sharma som Manas Singh Mahto
 • Shahana Goswami som Pratima Mahto, Manas’ kone
 • Gul Panag
 • Sayani Gupta
 • Swanand Kirkire som Govind Raj
 • Tushar Acharya som Raghu

3. Malaikottai Vaaliban

Malaikottai Vaaliban er en mega eventyrfilm fra 2024 i Malayalam. Den er instrueret af Lijo Jose Pellissery og produceret af PS Produced by. produceret af. Rafiq skriver historien. Dette er en historie skrevet af Pellissery. Mohanlal spiller to roller, sammen med Sonali Kulkarni, Harish Perady, Danish Sait, Manoj Moses, Katha Nandy og Manikandan R. Achari har spillet biroller. Store navne som John & Mary Creative, Century Films, Maxlab Cinemas & Entertainments, Saregama og Amen Movie Monastery går sammen om produktionen.

Prashanth Pillai står for musikken, og Deepu S. Joseph redigerer, mens Madhu Neelakandan står for kinematografien. Historien begynder under COVID-19-pandemien og udvikler sig til en fortælling hinsides tid og rum. Shibu Baby John annoncerede en særlig begivenhed mellem Pellissery og Mohanlal den 25. oktober 2022. Tinnu Pappachan hjælper som associeret direktør.

Optagelserne tog cirka 130 dage fra januar til juni 2023 på steder som Rajasthan, Chennai og Pondicherry.

Filmen, der blev udgivet under Republic Day-weekenden den 25. januar 2024, modtog blandede anmeldelser. Folk roste de smukke billeder, fremragende skuespil, især af Mohanlal, og opmærksomhed på detaljer. Men nogle mennesker finder fejl i regi, historie og kampscener. På trods af dette klarede filmen sig ikke godt økonomisk og indtjente kun ₹30 crore mod et budget på over ₹65 crore.

Malaikottai Vaaliban Oversigt

Attributdetaljer
Instrueret afMad Jose Pellissery
Manuskript afPS Rafeeque
Historie afMad Jose Pellissery
Produceret afShibu Baby John, Achu Baby John, Vikram Mehra, Siddharth Anand Kumar, MC Philip, Jacob K. Babu
MedvirkendeMohanlal, Sonalee Kulkarni, Hareesh Peradi, Danish Sait, Manoj Moses, Katha Nandi, Manikandan R. Achari
KinematografiMadhu Neelakandan
Redigeret afDeepu S. Joseph
Musik afPrashant Pillai
ProduktionsselskaberJohn & Mary Creative, Century Films, Maxlab Cinemas and Entertainments, Saregama, Amen Movie Monastery
Distribueret afCentury Films (Indien), Phars Film Company (oversøisk), Aashirvad Cinemas Co. LLC (oversøisk)
Udgivelses dato25. januar 2024
Løbe tid156 minutter
LandIndien
SprogMalayalam
Budget65 millioner INR
Box officeØst. 35 millioner INR

4. Iraivan Film

Iraivan er en Telugu-thriller fra 2023 instrueret af S. Raj og produceret af Kalyan Chakraborty og Anjali Reddy under Eternal Films. Iraivan-filmstjernerne Nani, Samantha Ruth Prabhu, Prakash Raj, Srinivas Avasarala og Ravi Varma, mens Bindu Madhavi, Rao Ramesh, Tanikella Bharani og Uttej spiller biroller.

Filmen blev første gang annonceret i april 2022 uden titel, hvilket blev afsløret i november. Optagelserne begyndte i maj 2022 og sluttede i december. Musik er af Devi Sri Prasad, film er af Sudeep og redigering er af Naveen.

Iraivan-filmen havde premiere den 15. oktober 2023, men kritikere havde negative meninger om den.

Iraivan filmoversigt

Attributdetaljer
Instrueret afI. Ahmed
Skrevet afI. Ahmed
Produceret afKong Jerish
MedvirkendeJayam Ravi, Nayanthara, Narain, Vinoth Kishan, Rahul Bose
KinematografiHari K. Vedantam
2. enheds kinematografMens
Redigeret afJV Manikanda Balaji
Musik afYuvan Shankar Raja
ProduktionsselskabPassion Studios
Distribueret afRed Giant Movies, Think Studios, S Picture
Udgivelses dato28. september 2023
Løbe tid152 minutter
LandIndien
SprogTamil
Box office22,5 millioner INR

5. Veeran Movie

Veeran er en ny indisk film, der kommer i 2024. Den er på telugu-sproget, som tales i Indien. Niharika Reddy, der instruerede “Raja Varu Rani Garu”, instruerede den. Producenten er Mythri Movie Maker. Hovedrolleindehaverne er Vishnu Manchu, Pragya Jaiswal og Nandita Shwetha, som for første gang medvirker i en Telugu-film. Andre skuespillere i filmen er Vennela Kishore, Satyam Rajesh, Jaiprakash og Ravi Varma.

Filmen havde premiere den 15. april 2024 og modtog kritikerros fra kritikere og publikum. Folk kunne lide skuespillet, spændende actionscener, gode specialeffekter, god musik og baggrundslyde, der var med til at skabe stemningen. Nogle mente, at den onde fyr i filmen ikke fik nok skærmtid, men overordnet set klarede filmen sig godt i biograferne og var et hit.

Kort oversigt om Veeran

Instrueret afARK Saravan
Skrevet afARK Saravan
Produceret afTG Thyagarajan
Sendhil Thyagarajan
Arjun Thyagarajan
MedvirkendeHiphop Tamizha Aadhi
Vinay Rai
Athira Raj
KinematografiDeepak D. Menon
Redigeret afPrasanna GK
Musik afHiphop Tamizha
ProduktionsselskabSathya Jyothi film
Distribueret afSakthi Film Factory
Udgivelses dato2. juni 2023
Løbe tid156 minutter
LandIndien
SprogTamil

6. Baipan Bhari Deva-film

Baipan Bhari Deva er en marathifilm fra 2023 instrueret af Kedar Shinde og produceret af Jio Studios og MVB Media. Den har populære skuespillere som Rohini Hattangadi, Vandana Gupte, Sukanya Kulkarni, Shilpa Navalkar, Suchitra Bandekar og Deepa Parab.

Filmen var en stor succes og indtjente over 92 crore i verden på kun 50 dage. Den blev rost for sin historie, musik og instruktion og blev en af ​​de mest indtjenende Marathi-film gennem tiderne, såvel som den mest indtjenende Marathi-film i 2023. Den satte også rekord for den mest indtjenende marathi-film på en dag i Marathi. Biograf, der tjener over 6,10 crore INR.

På trods af, at den blev lavet på et budget på kun ₹5 crore, blev den værdsat af både publikum og kritikere. Efter dens biografudgivelse blev den gjort tilgængelig på Disney + Hotstar-streamingplatformen.

Baipan Bhari Deva filmoversigt

Instrueret afKedar Shinde
Skrevet afVaishali Naik
Produceret afMadhuri Bhosale
Bela Shinde
Ajit Bhure
MedvirkendeRohini Hattangadi
Vandana Gupte
Sukanya Kulkarni
Suchitra Bandekar
Deepa Parab
Shilpa Navalkar
KinematografiVasudeo Rane
Redigeret afMayur Hardas
Musik afSai-Piyush
ProduktionJio Studios
virksomhederEmVeeBee Media
Distribueret afPVR billeder
Udgivelses dato30. juni 2023
Løbe tid137 minutter
LandIndien
SprogMarathi
BudgetØst. 5 millioner INR
Box officeØst. 92 millioner INR

7. Hidimbha Film

Hidimbha -filmen begynder med, at piger forsvinder i Hyderabad. Aadya, en politibetjent, får tildelt opgaven med at løse mysteriet. Hendes tidligere elsker, den modige politimand Abhay, slutter sig til hendes hold. De erfarer, at morderen kun angriber piger, der bærer rødt tøj. Aadyas far var forsvundet for år siden, mens han efterforskede lignende sager i Keralas skove. Det afsløres, at en stamme kaldet Hidimba står bag mordene.

Hidimbha film information

Attributdetaljer
Instrueret afAneel Kanneganti
Skrevet afKalyana Chakravarthy (Dialoger)
Produceret afGangapatnam Sridhar
MedvirkendeAshwin Babu
Nandita Swetha
KinematografiB. Rajasekar
Redigeret afMR Varma
Musik afVikas Badisa
ProduktionsselskaberSri Vignesh Karthik Biografer
OAK Underholdning
Udgivelses dato20. juli 2023
LandIndien
SprogTelugu

Film medvirkende i Hidimbha

 • Ashwin Babu som Abhay
 • Nandita Swetha som Aadhya
 • Srinivasa Reddy
 • Sahithi Avancha
 • Sanjay Swaroop
 • Shiju
 • Vidyullekha Raman
 • Rajeev Kanakala
 • Subhalekha Sudhakar som chefminister
 • Ajay Rathnam som Thilak
 • Makarand Deshpande
 • Raghu Kunche som politibetjent
 • Rajeev Pillai som Boya
 • Shibu Menon
 • Robin Thirumala

8. Yatra 2

Yatra 2 er en indisk film fra 2024 om politik, der foregår i Tamil Nadu. Den er instrueret og skrevet af Mahi V. Raghav. Hovedskuespillerne er Mohanlal og Surya. Det er efterfølgeren til Yatra (2019) og fortæller historien om M. Karunanidhis politiske rejse fra den 6. november 2017 til den 9. januar 2019 under valget til den lovgivende forsamling i Tamil Nadu i 2019. Filmen havde premiere den 8. februar 2024, men fik blandede til negative anmeldelser fra kritikere.

Yatra 2 introduktion

Attributdetaljer
Instrueret afMahi V. Raghav
Skrevet afMahi V. Raghav
Produceret afShiva Meka
MedvirkendeMammot, Jiva
KinematografiR. Madhi
Redigeret afShravan Katikaneni
Musik afSanthosh Narayanan
ProduktionsvirksomhederTre efterårsblade, V Celluloid
Udgivelses dato8. februar 2024
Løbe tid130 minutter
LandIndien
SprogTelugu

Yatra 2 Film Cast & Crew

 • Mammootty som YS Rajasekhara Reddy
 • Jiiva som YS Jagan Mohan Reddy
 • Suzanne Bernert som Sonia Gandhi
 • Sachin Khedekar som Ghulam Nabi Azad

9. Ayalaan Film

Ayalaan er en fantastisk sci-fi-film, der fandt sted i 2024. Den handler om en mand, der slår sig sammen med et rumvæsen for at forhindre en ond videnskabsmand i at skabe en farlig gas, der vil skade Jorden. Udover Sivakarthikeyan og Rakul Preet Singh har filmen også mange andre store skuespillere.

De begyndte at filme i 2016, men der var nogle problemer, og det blev forsinket til 2018. Han skød det meste af det i Chennai. Det tog noget tid at blive færdig på grund af pengeproblemer, planlægningskonflikter og derefter COVID-19-pandemien. De skulle lave yderligere optagelser i 2022.

Film AR Musikken er af Rahman, og kameraet er af Nirav Shah. De brugte en masse visuelle effekter for at få det til at se fantastisk ud.

Filmen skulle efter planen udgives i 2023, men blev skubbet til 2024, da de havde brug for mere tid til at færdiggøre den. Da det endelig kom ud, elskede folk det! Den tjente godt og blev en af ​​de mest populære tamilske film i 2024. Nu er alle begejstrede for efterfølgeren!

Ayalaan filmoversigt

Instrueret afR Ravikumar
Skrevet afR Ravikumar
Produceret afKotapadi J. Rajesh
MedvirkendeSivakarthikeyan
Rakul Preet Singh
Siddharth
KinematografiNirav Shah
Redigeret afRuben
Musik afAR Rahman
ProduktionsselskaberKJR Studios
Phantom FX Studios
Aadhi Brahma Productions
Distribueret afKJR Studios
Udgivelses dato12. januar 2024
Løbe tid155 minutter
LandIndien
SprogTamil
Box office96 millioner INR

10. Sundaram Master Movie

Harsha Chemudu medvirker i det nye komedie-drama ” Sundaram Master “, som kommer til AHA den 28. marts efter at have premiere i biograferne den 23. februar.

Filmen er instrueret af Kalyan Santhosh og er baseret på en almindelig lærer (spillet af Harsh Chemudu), som sendes til en fjern landsby for at undervise i engelsk. Men overraskelse! Alle i landsbyen kan allerede godt engelsk, måske endda bedre.

Udover Chemudu har Divya Sripada også en stor rolle i filmen. Kalyan Santosh, der debuterer som instruktør, har skrevet manuskriptet til “Sundaram Master”. Sricharan Pakala er musikdirektør, Deepak Erregada er filmfotograf, og Karthik er ansvarlig for redigering.

Sundaram Master Movie Oversigt

Titeldetaljer
Instrueret afKalyan Santhosh
Historie afKalyan Santhosh
Produceret afRavi Teja, Sudheer Kumar Kurra
MedvirkendeHarsha Chemudu, Divya Sripada, Harsha Vardhan
KinematografiDeepak ankom
Redigeret afKarthik Vunnava
Musik afSricharan Pakala
ProduktionsselskaberRT Team Works, Goal den Media
Udgivelses dato23. februar 2024
Løbe tid121 minutter
LandIndien
SprogTelugu

Source Link

Leave A Reply

Your email address will not be published.