Ny vinduespudser i Nordjylland

0

I Brønderslev har den 19-årige Jeppe Thomsen taget springet og startet som vinduespudser nordjylland med lanceringen af sit nystartede firma, “Pletfrivinduer”. Med en passion for både entreprenørskab og et ønske om at tilbyde en essentiel service i lokalområdet, er Jeppe allerede godt i gang med at gøre en forskel i Nordjylland.

“Pletfrivinduer” blev grundlagt i begyndelsen af 2024 og tilbyder vinduespudsningsservice til både private hjem og virksomheder. Jeppe, der altid har haft en interesse for at starte sin egen virksomhed, så et behov i markedet for vinduesvask og besluttede at tage springet kort efter sin studentereksamen.

“Det startede faktisk som en hobby, hvor jeg hjalp familie og naboer med at pudse vinduer. Men snart indså jeg, at der var potentiale for mere,” fortæller Jeppe. Hans ambition er at skabe et brand, som er synonymt med pålidelighed og kvalitet. “Vi bruger de bedste materialer og nyeste teknikker for at sikre, at vores kunders vinduer ikke bare er rene, men pletfri,” tilføjer han.

Firmaet adskiller sig ved at anvende miljøvenlige rengøringsmidler og ved at tilbyde fleksible tidsplaner, der passer til moderne familiers travle liv. Jeppe har også indført et online booking-system, der gør det nemt for kunderne at aftale tidspunkter, der passer dem bedst.

“Pletfrivinduer” har modtaget positiv feedback fra lokale kunder, der sætter pris på både det høje niveau af service og firmaets miljøbevidsthed. “Det er vigtigt for mig, at min virksomhed ikke bare tjener penge, men også gør noget godt for miljøet og samfundet,” siger Jeppe.

Som en ung iværksætter står Jeppe over for mange udfordringer, men hans alder har også vist sig at være en fordel. “Mange kunder er imponerede over min drivkraft og min evne til at jonglere skole og arbejde. Det opbygger tillid,” forklarer han.

Jeppe har store planer for fremtiden, inklusiv udvidelse af tjenesterne til flere byer i Nordjylland og måske endda udvikling af en franchise-model. “Jeg vil gerne inspirere andre unge til at følge deres drømme og starte deres egen virksomhed. Det er hårdt arbejde, men det er også utroligt givende,” afslutter han med et smil.

Med sin innovative tilgang og fokus på kvalitet og bæredygtighed ser “Pletfrivinduer” ud til at være godt på vej til at blive et velkendt navn i Nordjylland.

Leave A Reply

Your email address will not be published.