Når flyforsinkelse går fra at være et mareridt til en god oplevelse!

0

Jeg husker det som det var i sidste uge, trods at der nu er gået mere end 2 år. Min kone Louise, vores 3 børn, Amanda, Phillip, Jonathan og jeg selv skulle på vores drømme rejse til USA.

Vi skulle som det første med et fly fra København til München, dette fly vidste sig dog højst irriterende og helt uventet, at være forsinket i mere en 3 timer grundet tekniske fejl i det pågældende fly vi skulle med.

Hele vores planlagte tur videre fra München til Atlanta i USA, blev derfor yderligere forsinket grundet denne flyforsinkelse. Vores lange planlagte ferie, startede derfor ikke særligt godt, vi skulle have været afsted tidligt mandag morgen, så vidt jeg husker var det 06.45, men det blev over formiddag før at vi enlig kom op på vingerne.

Vores tur herfra blev som nævnt derfor forskudt, da vi heller ikke kom med det planlagte fly i München. Det næste fly der gik herfra, fløj først til Atlanta dagen efter samme tid som dagen der på.
Personalet i München var dog super søde og prøvede at finde en løsning til en anden alternativ rute vi kunne komme med til storby i USA.
Problemet var dog bare at både overnatningen de første 3 dage plus leje bil i Atlanta for længst var booket. Det var derfor ikke en mulighed der gav mening for os. Vi underrettede derfor hotellet i Atlanta og udlejer af vores store firehjulstrækker, at vi blev en dag forsinket.

Dagen efter kom vi enlig afsted, og alt herfra gik super godt, trods at vi mistede en dag, på denne fejl.
Det vigtigste at nævne her i forbindelse med flyforsinkelse er som nævnt ved overskriften, at det hele fik en god drejning til sidst, både med vores ferie, men især også ved erstatning og kompensation for flyforsinkelsen fra KBH til München.

Vi fik nemlig professionel og ikke mindst en meget effektiv hjælp af Flypenge.dk
Vi søgte om kompensation direkte via deres ansøgningsmulighed, og fik kort tid efter en på sagen.
Det ente derfor ud med, at vi alle 5 fik en høj økonomisk erstatning for forsinkelsen.

Trods den lange ventetid, så gav denne oplevelse og ikke mindst erstatning en god ende på det hele, da man ikke følte sig som en tabt familie på sin drømmerejse. Min varmeste anbefaling går derfor til Flypenge.dk  

Leave A Reply

Your email address will not be published.