Opnå hurtigere restitution med et par recovery boots

0

Alle der dyrker sport ved, at kroppen har brug for masser af restitution efter et hårdt træningspas, hvis den skal kunne yde optimalt igen under det næste træningspas.

Og når det kommer til restitution er der desværre ikke så meget man selv kan gøre for at fremskynde processen – eller er der?.

En sund kost og tilstrækkeligt med søvn kan faktisk gøre underværker for din restitution, men der findes også en maskine, der kan fremskynde din restitution ret markant.

Med et par recovery boots kan du nemlig fremskynde kroppens egen restitutionsproces, og dermed vil du hurtigere bliver klar igen til det næste træningspas.

Recovery boots er i mange år blevet brugt indenfor hospitalsvæsnet til at behandle lidelser, som dårlig blodcirkulation, diabetes, følelsesløshed, føleforstyrrelser, hævelser og åreknuder.

Men i de seneste par år er recovery boots også blevet ekstremt populære blandt sportsudøvere – både professionelle og helt almindelige motionister – til at forkorte restitutionsperioden.

Recovery boots producenterne påstår, at du ved en times behandling kan opnå samme resultat, som ved 48-timers passiv restitution.

Denne påstand er nok for god til at være sand, men de fleste der har prøvet et par recovery boots, oplever faktisk at de bliver hurtigere klar til det næste træningspas.

Du kan evt. læse denne artikel fra magasinet Aktiv Træning, hvor en af magasinets skribenter har prøvet et par recovery boots.

Hvordan virker Recovery Boots?

Recovery boots virker i princippet på præcis samme måde som en hård og effektiv omgang sportsmassage.

Men hvor trykket under sportsmassage stammer fra håndkraft, bliver trykket under en recovery boots behandling skabt via komprimeret luft.

Trykket øger gennemstrømning af blod til de berørte muskler, hvilket betyder, at der bliver sendt mere ilt og flere næringsstoffer ud til musklerne, og dermed heles de hurtigere.

Det er dermed ikke noget hokus pokus – recovery boots fremmer blot kroppens egen restitutionsproces

Hvad for nogle recovery boots skal jeg vælge?

Der findes efterhånden mange forskellige recovery boots på det danske marked, og der kommer hele tiden nye til.

Derfor kan det også godt føles en smule uoverskueligt at skulle investere i et par recovery boots.

Du går aldrig galt i byen med et par fra enten Optima Sport eller YourBoots. Det er begge danske producent, der har et rigtig godt udvalg af recovery boots af høj kvalitet.

Hvis du er tvivl, kan du med fordel læsse denne test af de bedste recovery boots på Trainsmarter.

Den giver et godt indblik i de p.t. bedste recovery boots på markedet.

Er det farligt at bruge recovery boots?

Det er heldigvis helt ufarligt at bruge recovery boots, og man kan ikke gøre noget forkert under en behandling.

Er du gravid eller er i behandling for en blodprop, bør du dog snakker med din læge inden du begynder, at bruge støvlerne.

Hvis du føler ubehag under behandlinger, bør du sætte trykket ned eller helt stoppe behandlingen.

Trykket skal kunne mærkes, men det skal slet ikke være så højt, at det gør ondt.

En behandling, bør som hovedregel vare mellem 20 minutter og en time, men du kan sagtens gøre det i længere tid, hvis du vil og har tiden til det.

Leave A Reply

Your email address will not be published.