Med billige golfhandsker har alle råd til den sjove sport!

0

Sjoot er ejet af Allan Johansen. Sjoot er varemærkebeskyttet i Danmark og gennem coexistence agreement er de også beskyttet i EU samt Hong Kong, Kina og mange andre lande.

Dette gør at Sjoot har mulighed for at tilpasse deres værdikæde således at de kan tilbyde en handske der er lavet af høj- kvalitets produkter, men samtidigt udbyde den til en pris der er til for alle at komme i nærheden af.

Tanken er at golf i forvejen er en dyr sportsgren, og ved at mindske de essentielle dele af sportens grej- katalog, er det Sjoot.dk’s ambition at åbne sporten op for et større segment.

www.Sjoot.dk er mest kendte for at profilerer sig på deres billige golfhandsker, men også at de producerer golfbolde med customized logo print på, samt golf bolde med dit eget personlige navn på, således at de er nemme at kende og finde, samt det skaber et større tilhørsforhold til bolden og øger glæden ved spillet.

Sjoot – ALL WEATHER

Med ALL WEATHER modellen til 165,00 DKK får du en handske der er produceret i kunstlæder men dog også med ægte lammeskindsforstærkninger i håndfladen, hvor det er mest essentielt at det er placeret, og også ude på tommelfingeren.

Handsken er kendt for at sidde rigtigt godt på din hånd, men uden at skabe gene i løbet af en lang dag på greenen.

Handsken fås fra Small til Extra Large.

Sjoot har naturligvis også et stort udvalg af produkter inde for branchen og det tegner sig fra golfbolde, t-shirts, golf tøj, rensebørster og meget meget mere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.