Nye muligheder for psykologhjælp

ANNONCE

Selvom Corona på mange måder har rystet ved samfundene rundt i hele verden, så har det også ført en masse ændringer med sig. En af de ændringer kan du opleve, når du skal have psykologhjælp. Flere og flere psykologer rykker også muligheden for terapi online. Det vil sige, at du nu kan få terapi i lige præcis de rammer, som du selv foretrækker. 

Selvom online terapi er noget, som psykologer har tilbudt før Corona-krisen, så er det først for alvor nu, at flere er hoppet med på vognen – og ikke mindst at danskerne også tilvælger terapi online. Og det er der faktisk også flere fordele ved. 

Fordele ved online terapi 

Først og fremmest så kan du sidde hjemme i dine vante og trygge rammer, mens du snakker med en psykolog. I terapi kan psykologen og dig godt komme til at snakke om emner, som kan være meget følelsesladede  – og det er der jo som sådan ikke noget i vejen for. Men det kan være rart, at man sidder hjemme, når det sket, så man ikke skal gå gennem byen, når terapisessionen er ovre. 

En anden fordel ved online terapi er også, at du ikke er så fastlåst geografisk ift. hvilken psykolog, du vælger. Du kan naturligvis altid vælge frit, men de færreste vælger en psykolog, som er flere timer væk fra dem, da det både bliver for bøvlet, dyrt og tidskrævende. Med online terapi skal du slet ikke tænke over, hvor psykologen arbejder fysisk. 
En af de psykologer, som tilbyder online terapi, er Lone Skov Andersen. Lone arbejder som psykolog i Silkeborg, og hun kan hjælpe dig trygt og godt i gang med terapi – uanset om det måtte være online eller i hendes klinik i Silkeborg.