Højtaleren, der sætter alle andre i skammekrogen

Bang & Olufsen Beosound Edge – en højtaler der redefinerer hvordan lyd skal opleves i hjemmet.

I samarbejde med den anerkendte designer, Michael Anastassiades, har B&O udviklet et designmesterværk, der er tidsløs og samtidig tiltrækker og facinerer brugeren med sit visuelle udtryk og avanceret teknologi.

Med den banebrydende nyte teknologi (Active Bass Port), har Beosound Edge med sin 360-graders lyd, overgået sin kompakte størrelse.

En utrolig nøjagtig lydgengivelse ved lav lydstyrke opnås gennem trykkammerprincippet. Bliver lyden derimod skruet i vejret, åbnes der op for bassen som bliver meget mere energisk og kraftig.

Designet er det primære element, der nytænker vores måde at interagere med højtalere i hjemmet på. Med dets nærhedssensore og det indbyggede touch-interface i rammen lavet af alu samt højtalerens rullende bevægelse, har B&O opnået noget helt unik med BeoSound Edge.

Indretningsmulighederne er mange med dette højtalersystem. Dets cirkulære form i kombinationen med farvespillet af sorte stofcovers og den polerede aluminiumsring, er på alle måder en fryd for øjet. Højtaleren kan eksempelvis uden problemet både placeres på gulvet og tilpasses det øvrige interiør, eller monteres på væggen som et designudtryk, der opdeler rummet.

Er du derfor på udkig efter et helt uimodståeligt højtalersystem, så er BeoSound Edge helt sikkert et kig værd. Produktet kan du finde på Bang & Olufsens egen hjemmeside eller læse om det på virksomhedens mange forhandler-hjemmesider. Prisen er omkring de 22.900 kr. og de fleste butikker tilbyder finansering. Der er altså tale om et højtalersystem, som mange måske ikke vil tænke over at købe – blot på baggrund af prisen. De vil dog drømme sig til mulighederne. Der er altså tale om et unikt produkt med et tiltrækkende design og en fantastisk lydoplevelse – som de med økonomisk sikkerhed uden tvivl har på deres ønskeliste.

Men ligemeget hvad dine præferencer eller økonomiske situation er, så må du spørge dig selv; Hvilke højtalere fra B&O tiltrækker mig og hvorfor har jeg ikke taget skridtet endnu`?

Du kunne jo eventuel tage et kig på alle de smarte beoplay højtalere, hvis BeoSound Edge er på kanten til økonomisk ruin.