Danmarks nye guldhandler. Tilbyder de makedets bedste guldpriser

Danmarks nye guldhandler Nordisk Guld. Er kommet ind på det danske markedet for at tilbyde de bedste guldpriser.

Er du nysgerrig efter at vide hvor meget dit guld er værd, så kan du benytte deres guldberegner og se hvor meget du kan få for dit guld i dag her. De har også gjort det muligt at sammenligne deres guldpriser med de andre aktører i markedet for at transparent med deres priser, så kunden kan se det er den højeste dagspris du kan få for dit guld. Det kan altid være svært at vurdere om man skal sælge sit guld i dag eller man skal have is i maven og se om prisen på guldet bliver ved med at sige i fremtiden. Historisk set er guldet steget meget. Især i de økonomisk trængte perioder – Prisen på guldet i 2020 er historisk højt. Hvis du ønsker at følge med i guldpriser kan du klikke her

Sådan sælger du guld til de bedste priser

Når økonomiske tider bliver hårde, eller aktiemarkedet ser spændende ud, vender investorerne sig ofte til guld som en sikker havn. F.eks. Steg interessen for guld i begyndelsen af ​​2020 under coronavirus-krisen og den recession, der fulgte efter, da investorer ledte efter et sikkert aktiv til at parkere deres penge.

Besparere og investorer kan lide guld af mange grunde, og det har attributter, der gør varen til et godt kontrapunkt til traditionelle værdipapirer som aktier og obligationer. De opfatter guld som en butik med værdi, selvom det er et aktiv, der ikke producerer pengestrøm. Nogle ser guld som en afdækning mod inflation, da de bekymrer sig for, at Fed’s handlinger til at stimulere økonomien – som f.eks. Rentesatser tæt på nul – og offentlige udgifter muligvis får inflationen til at stige højere.

Hvorfor investorer kan lide guld
“Guld har en dokumenteret track record for afkast, likviditet og lave korrelationer, hvilket gør det til en yderst effektiv diversificering,” siger Juan Carlos Artigas, direktør for investeringsundersøgelser ved World Gold Council.

Disse kvaliteter er især vigtige for investorer:

Returnerer: Guld har overpresteret aktier og obligationer over visse strækninger, selvom det ikke altid slår dem.
Likviditet: Hvis du køber visse former for guldbaserede aktiver, kan du let konvertere dem til kontanter.
Lave korrelationer: Guld fungerer ofte anderledes end aktier og obligationer, hvilket betyder, at når de går op, kan guld falde eller omvendt.
Derudover tilbyder guld også andre potentielle fordele:

Diversificering: Da guld ikke er meget korreleret med andre aktiver, kan det hjælpe med at diversificere porteføljer og faktisk gøre dem mindre risikable.
Defensivt lager af værdi: Investorer trækker sig ofte tilbage til guld, når de opfatter trusler mod økonomien, hvilket gør det til en defensiv investering.
Dette er et par af de største fordele ved guld, men investeringen – som alle investeringer – er ikke uden risici og ulemper.

Mens guld nogle gange fungerer godt, er det ikke altid klart, hvornår man skal købe det. Da guld i sig selv ikke producerer pengestrøm, er det vanskeligt at bestemme, hvornår det er billigt. Det er ikke tilfældet med aktier, hvor der er tydeligere signaler baseret på virksomhedens indtjening.

Eftersom guld ikke producerer pengestrøm, skal investorerne endvidere stole på, at en anden betaler mere for metallet, end de gjorde. I modsætning hertil kan ejere af en virksomhed – såsom en guldminer – ikke kun drage fordel af den stigende pris på guld, men også af, at virksomheden øger sin indtjening. Så der er flere måder at investere og vinde med guld på.