Aalborg Rebels – Ny Esport organisation fra Aalborg

0

Aalborg Rebels er en ny eSports organisation, der er startet April 2020 af virksomheder fra Aalborg og Nordjylland. Organisationen er nemlig drevet af Royal Network ApS, der blandt andet ejer Webset.dk samt andre virksomheder. Derfor er det også Webset, der er main sponsor og hovedårsag til, at Aalborg Rebels eksisterer. eSport er blevet stort i hele verden, og forretningsfolkene bag Aalborg Rebels mener at de kan bidrage til hele eSport scenen og skabe et stort og sundt fællesskab for eSport deltagere i hele landet, og indenfor flere forskellige spil-genre.

CS:GO – allerede nr. 11 i Danmark på 27 dage

Aalborg Rebels startede med et brag, eftersom deres main hold består af ‘Berry’ som kaptajn. En kendt spiller i den nationale, såvel nordiske og internationale e-sport scene, med mange års erfaring, og blandt andet vinder af eksempelvis Fragleague, senest i februar 2020.
Main teamet blev en del af Aalborg Rebels den 4. April, og har siden deltaget i ligaer som Elgiganten ligaen, Fragleague, Phoenix League, ASEA Advanced, Winners league og Esportal Regional Denmark.

Main holdet har på de 27 dage, siden 4. April, opnået en række resultater, og ligger blandt andet nr. 3 i Elgiganten ligaen. Alt dette gør, at Aalborg Rebels er røget direkte ind på top 15 listen på Dust2.dk, som nr. 11 på listen.

Andre teams på vej

I Aalborg Rebels arbejdes der på også at gå ind i eSport med andre spil, herunder blandt andet LOL (League of Legends) og Fortnite.
Der kan ikke offentligøres noget konkret, men det er planen at Aalborg Rebels etablere et LOl-team, bestående af 5 stærke spillere, og at der håbes på at nå langt, ligesom med CS:GO. Følg med og se om det lykkedes.

Inden for CS:GO, arbejdes der også på at etablere et stærkt CS:GO Female Team, der kan nå til toppen indenfor kvinde CS:GO.

Holdet bag Aalborg Rebels

Bag Aalborg Rebels står først og fremmest et par stærke forretningsfolk, der med hele sit netværk og virksomheder går ind og støtter/etablerer Aalborg Rebels rent økonomisk. Derudover er disse forretningsfolk også erfarne i eSport og har spillet meget computer gennem tiden.
Christian Nyholm Meyer har blandt andet spillet det første Beta CS der udkom i 1999, og han har været en stor spiller i alt indenfor Quake, PUBG og andet. Samuel Pedersen har spillet meget CS 1.6 og CS source. Begge har generelt altid haft stor interesse for gaming og eSport, og det er derfor fedt at de sammen kan etablere et fælleskab indenfor eSport med Aalborg Rebels.

Virksomhederne som Christian og Samuel ejer, er blandt andet, Royal Network Aps, Webset.dk, TænkSmart.dk, Royal Empire ApS, Royal Investment Group ApS, Royal Records Aps, Xtravagant.dk, Beautious.dk, WallDecor.dk med flere.
På Gratisnyheder.dk, kan du blandt andet også læse mere om Xtravagant.

Erfaren eSport underviser

For at nå langt indenfor eSport, er det nødvendigt at man kan mere, end bare at have interesse for eSport og bidrage økonomisk. Derfor har Aalborg Rebels fået en fast eSports direktør og underviser ind. Denne plads er opfyldt af Dan Sommersøe, som blandt andet er eSport underviser hos HF&VUC i Aalborg, og har været i eSport branchen i mange år, været en del af flere forskellige organisationer og har passion for at opbygge og nå til toppen.
For at hjælpe Dan med alle de opgaver, der er med at holde styr på alle teams med videre, er Asger Giversen blevet CS:GO Manager.

Læs mere om organisationen på AalborgRebels.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.