Danmarks bedste rave webshop

0

Xtravagant – Danmarks bedste rave webshop

Xtravagant er Danmarks førende webshop inden for festartikler til rave og Color Run-events.
UV-maling, farvepulver, knæklys, ansigtsmaling og glitter er blot nogle få af de mange fede effekter,
Xtravagant råder over i sit fyldige sortiment.
Xtravagant er det oplagte sted at hente sine forsyninger, når den næste store temafest står for døren. Eller hvis du blot har i sinde at overraske venner og bekendte med et lidt mere morsomt og farverigt indslag til festen, end de er vant til. En ting er i hvert fald sikkert: Xtravagant bringer farve, glans og grin til ethvert selskab.
Derfor kan Xtravagant med rette kalde sig Danmarks bedste rave webshop!

Netop nu hvor Halloween nærmer sig med hastige skridt, er der ekstra god grund til at besøge webshoppen, som tilbyder blodig læbestift og vampyrneglelak i mange forskellige farver. Så hvis du går og grubler over, hvordan du bedst kan jage en skræk i livet på din kammerat, har Xtravagant helt sikkert svaret.

Besøg Xtravagant’s webshop på www.xtravagant.dk og bestil de festlige indslag til din næste komsammen med vennerne!

Xtravagant arrangerer Color Run og Rave Rarty

Xtravagant byder sig som noget nyt også til som arrangør af Color Run og Rave Party for små og store forsamlinger i enhver sammenhæng.
Xtravagant tilrettelægger og gennemfører Color Runs med hvide T-shirts, farvepulver og alt, hvad et sådant event ellers indebærer.
Til jeres Rave Party leverer Xtravagant al udstyret i form af neonfarver, UV maling samt lyssætning, der indrammer festen på bedste vis. Xtravagant’s dj sørger for den vilde stemning med musik, farver og konfettikanon, som gør festen til en helt igennem uforglemmelig oplevelse.

Som kunde hos Xtravagant kan du forvente produkter af høj kvalitet og en kundeservice i top. Xtravagant garanterer desuden levering inden for 1-4 dage, fra bestillingen er afgivet.

Tøv ikke med at bestille den gimmick på www.xtravagant.dk, der skal gøre din næste fest med vennerne intet mindre end genial!

Leave A Reply

Your email address will not be published.