3 fede sommeroplevelser, nu når sommeren skal holdes i Danmark

Det har bestemt ikke været et uinteressant 2020. Covid-19 har fået en stor påvirkning på alt i vores liv, både fra ens normale hverdag til ens ferie. En ting er dog sikker, vi skal regne med at holde sommerferie i gode dejlige Danmark. Derfor viser vi 5 fede oplevelser du kan lave lige her i Danmark.

De 3 fede sommeroplevelser

1 – Skovtårnet (Camp adventure)

Skovtårnet er en fed familie tur for alle aldre. Skovtårnet er 45 meter højt, og tårnet er bygget tæt på det højeste punkt på Sjælland. Når du kommer op i tårnet kan du cirka se helt frem til 25 km. meters afstand. Det er bestemt en oplevelse du ikke vil gå glip af. Sammen med Skovtårnet er der en klatrepark der er på 7,5 hektar, og bringer den op som Danmarks største klatrepark.

2 – Bridgewalking

Danmarks Sydney er lillebælt, her kan du få en oplevelse for livet, hvor du går over den gamle lillebælts bro. Du nyder vandet og naturen, du føler suset i kroppen mens du oplever den spektakulære oplevelse. Bridgewalking i Lillebælt er en særlig og unik attraktion i Danmark og Europa. Tag med og få en enestående oplevelse i højderne, som ikke var mulig førhen i Europa.

3 – Verdenskortet ved Klejtrup sø

Her oplever du hele verden i mini udgave. Du kan rejse fra Danmark til USA, Kina, Rusland, Australien og mange flere på få sekunder. Du kommer til at gå rundt i verdens atlas med søer, floder, bjerge og flag, så du hele tiden har styr på de lande, du står i. En smuk og æstetisk verdens oplevelse.

Oplevelser med fart i Danmark

Har du prøvet alle de ovenover oplevelser eller er det ikke noget for dig. Så skal du kigge ind op Oplevelser med fart. Det er hjemmeside, der viser og forklarer om oplevelser med fart i luften og på land. De har stor erfaring med oplevelser i Danmark og resten af Europa. Nogle eksempler på deres oplevelser kunne være, at køre i en ferrari eller faldskærmsudspring.